Bet365 apare oficial pe site-ul ONJN cu 2 licențe, primești sau nu amendă că ai jucat la ei?

În primul rând să începem cu vestea bună. Agenția de pariuri online Bet365 a obținut licențe de operare pe teritoriul României și acestea sunt afișate pe site-ul ONJN: http://onjn.gov.ro/approved/. Licența 2168 și licența cu numărul 2169, prima pentru pariuri, a doua pentru jocuri de cazino online. Ambele licențe au fost emise cu data de 07.09.2015.

BET365 NU A FOST NICIODATĂ PE LISTA NEAGRĂ ONJN

Unul dintre site-urile concurente a anunțat printr-un articol, pe care îl consider mizerabil și lipsit de respect față de pariorii din România, faptul că Bet365 apare pe lista neagră ONJN. Pariorii din România au urmărit cu sufletul la gură acea listă și nimeni n-a văzut ca Bet365 să fie pe lista agențiilor interzise pe teritoriul României.

Mai mult decât atât, multe site-uri mari au publicat articole asemănătoare pentru a speria pariorii să mai joace la Bet365. Ne prefacem că nu știm dacă au fost sau nu comandate aceste articole de către alte agenții concurente pentru a elimina de pe piață principalul concurent.

Cert este că agenția are licență și operează legal, deci putem paria și juca legal fără să ne mai facem probleme.

Bet365 AR PUTEA AVEA LICENȚA ANULATĂ?

Se reclamă faptul că deși licența este din data de 7 ea intră în vigoare abia din data de 01 a lunii următoare, dar absolut la toate agențiile online s-a putut paria, din câte știu, și înainte și după. De exemplu la winmasters.com, unibet.com etc. Asta ar însemna să se anuleze toate licențele pentru că au acceptat jucători să joace la ei de la data obţinerii licenţiei şi până în prima zi în care ea a intrat în vigoare. Statul a trecut cu vederea pentru că nu era nimic reglementat cum trebuie și interesul final era să fie cât mai multe licențiate și să recupereze cât mai mulți bani.

Trăim în România și la noi în țară nu mai este de mult timp nimic normal. Aș vrea să spun clar că NU, nu are cum să se întâmple asta, oricâte aberații ar scoate unii. Guvernul României încalcă în mod regulat legea nepublicând de exemplu normele metodologice la timp, anulează datorii de zeci de milioane de euro și iartă multă companii, iar la acest nivel deja se discută altfel. Din păcate cel mai frică îmi este de jocurile de culise, care par să fi luat amploare în ultima săptămână. Cert este că apare oficial pe site-ul ONJN și putem paria LEGAL în momentul de față.

A OFERIT AGENȚIA DATE CU JUCĂTORII CARE AU JUCAT LA EI?

Zeci de articole publicate în presă au intoxicat mințile pariorilor care au fost speriați că sunt pasibili de amendă și că vor fi amendați pentru că Bet365 a dat lista cu toți cei care au jucat în perioada 10 septembrie - 1 octombrie. Să presupunem că s-a jucat ilegal în această perioadă. Dacă ar fi așa, ce interes au să ofere lista? Ar însemna anularea licenței. Am zis să presupunem, pentru că în aceași situație sunt cam toate agențiile online care au acceptat jucători și înainte de licență și în perioada dintre obținerea licenței și data de 01 a lunii următoare. Deci după părerea mea, nu va lua nici un parior amendă, cel puțin nu acum, la anul după ce se pune totul la punct probabil vor fi multe scandaluri pe tema aceasta. Acum sunt prea ocupați să finalizeze intrarea în legalitate a agențiilor interesate de piața din România.

Pe Scurt

Agenția bet365.com are licență și putem paria legal fără probleme în acest moment.

În final vreau să vă reamintesc de cele două bonusuri exclusive pe care vi le oferă PariuriX:

  • unibet.com - returnare 100% a primului pariu până la 150 RON, în loc de 50% dacă acesta este pierdut, cu condiţia să deschideţi cont accesând link-urile de pe site-ul nostru
  • netbet.com - bonus 100% la efectuarea primului până la 200 RON, în loc de 50%, de asemenea doar accesând linkurile de pe site-ul nostru. Dacă vrei să profiţi de acest bonus exclusiv citeşte mai întâi ACEST ARTICOL deoarece acolo îţi explicăm cum îl poţi obţine.

UPDATE: Bet365 n-are licenta de operare in Romania. Va recomandam sa pariati la aceasta agentie de pariuri online!

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi