Bet365 câștigă procesul cu SGC și primește din nou drept de funcționare în Bulgaria!

bet365-aprobat.jpg

În urmă cu o lună v-am prezentat o știre prin care vă informam că Bet365 a dat în judecată SGC, o instituție din Bulgaria similară cu ONJN-ul de la noi, pentru că aceasta ar fi interzis în mod abuziv agenției să mai ofere pariuri sportive pe teritoriul țării după ce primise inițial licența de funcționare. Argumentul casei de pariuri era acela că SGC vroia să restrângă competiția de pe piața bulgară, acolo unde 5 din cei 15 operatori licențiați aparțin de același patron bulgar.

În mod normal cei de la Bet365 se așteptau să piardă procesul inițiat în Bulgaria, și deja erau pregătiți să facă următorul pas, și anume să meargă la Curtea de Justiție a Uniunii Europene. Dar Comisia Europeană deja era cu ochii pe acest caz, iar acest lucru este posibil să fi contat în decizia surprinzătoare care tocmai a fost dată de către un tribunal din Sofia.

Conform legalsportsreport.com, Bet365 a câștigat la tribunaulul din Sofia procesul cu SGC, ceea ce înseamnă că a revenit pe lista de operatori licențiați și a primit dreptul imediat de a oferi din nou în legalitate pariuri sportive și jocuri de noroc clienților bulgari. Ce crezi, va reuși în viitorul apropiat Bet365 să reintre și pe piața din România? Îți poți da cu părerea lăsând un mesaj mai jos. 

Pariază acum de pe telefon sau tabletă la cea mai bună agenție online

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi