Bet365 a blocat accesul românilor la conturi! Vezi aici ce trebuie să faci pentru a retrage banii blocaţi!

După cum vă anunţam în urmă cu două zile Bet365 a pierdut licenţa de operare în România datorită unei gafe uriaşe (vezi detalii). Pe lângă faptul că mulţi pariori care jucau la această casă de pariuri nu ştiu unde să parieze în continuare (recomand unibet.com, singura care se ridică la nivelul celor de la Bet365 dintre cele licenţiate) de vineri seară a mai apărut o problemă.

Românii nu se mai pot loga în conturile avute la Bet365. Atunci când încercaţi să vă logaţi vi se va spune că aţi scris parola greşit, deşi ea este corectă. Cum trebuie să procedaţi în acest caz, dacă aveţi bani rămaşi în cont la Bet365.

1.JPG

  1. Daţi logout din cont
  2. Intraţi pe pagina în limba engleză
  3. Accesaţi chatul https://members.bet365.com/Members/chat/?prdid=1&ibpid=2650&lng=1&rUrl=www.bet365.com/home&ver=2
  4. Selectaţi "Unable To Log In" şi completaţi datele, atenţie la adresa de mail să fie cea cu care v-aţi înregistrat la Bet365
  5. Discutaţi cu un operator Bet365 în limba engleză (chatul în limba română este nefuncţional şi chiar dacă ar funcţiona, tot ar fi cam egal cu 0)
  6. O să vi se ceară numărul de securitate din 4 cifre şi după aceea veţi fi asistat pentru a retrage banii din conturi

ATENŢIE! Nu riscaţi nicio amendă dacă vă retrageţi acum banii avuţi în cont la Bet365. O.N.J.N. a anunţat în mod clar că aveţii la dispoziţie 30 de zile (până în a doua săptămână din luna noiembrie) pentru a vă retrage banii din conturi, aşa că efectuaţi retragerea fără nicio grijă.

Deschide cont acum la Unibet de pe link-ul special https://pariurix.com/links/bonus-unibet.php  și primești EXCLUSIV 100% banii înapoi (până la 150 RON) , în loc de 50%.

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii