Bet Cafe Arena vă oferă bonusul de câştig Arena Bonus

Bet Cafe Arena este cu siguranţă una dintre cele mai populare case de pariuri offline din România şi cum în momentul de faţă casele de pariuri online încep să acapareze piaţa pariurilor sportive, era evident că şi casele de pariuri offline trebuiau să aducă câte ceva nou în favoarea clienţilor.

betcafearena.jpg

Bet Cafe Arena vă ofera în momentul de faţă un bonus care poartă denumirea de Arena Bonus.

Ce este de fapt Arena Bonus?

Dacă aveţi pe bilet de la 6 până la 21 de pronosticuri corecte cu Arena Bonus vă creşte câştigul proporţional, între 8% şi chiar 100%.

Arena Bonus se aplică doar în cazul biletelor simple sau combinaţiilor biletelor sistem care conţin cote de cel puţin 1.35.

În funcţie de numărul de selecţii corecte indicate şi plasate pe biletul vostru, Bet Cafe Arena vă acordă un bonus a cărui valoare variază între 8% şi 100%. În cazul în care unul sau mai multe evenimente sunt validate la cota 1.00 Arena Bonus se va acorda în funcţie de numărul evenimentelor corect indicate după eliminarea celor care au cota 1.00.

În funcţie de numărul de evenimente de pe bilet, bonusul oferit are diferite valori, după cum urmează:

  • 6 evenimente - bonus 8%
  • 7 evenimente - bonus 13%
  • 8 evenimente – bonus 20%
  • +++++++++++++++++++
  • 19 evenimente - bonus 60%
  • 20 evenimente - bonus 75%
  • 21 evenimente- bonus 100%

Aşadar, dacă sunteţi un parior inspirat şi reuşiţi să plasaţi un bilet cu 21 de pronosticuri consecutive corecte aveţi şansa de a vă dubla câştigul, fără să faceţi absolut nimic. Este o şansă de care merită să profitaţi la maximum, iar tot ce vă dorim este mult succes şi sperăm să reuşiţi să faceţi acest lucru cât de repede cu putinţă.

Care este cea mai bună agenție de pariuri sportive online? Află acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi