Bet-at-home va sponsoriza pentru prima dată o echipă din Germania Bundesliga.

Tot mai multe case de pariuri caută să se promoveze prin intermediul echipelor de fotbal şi PariuriX ţi-a prezentat în ulimul timp mai multe astfel de cazuri. A venit rândul operatorului Bet-at-home să/şi facă loc în Bundesliga, unul dintre cele mai puternice campionate din lume. 

Chiar dacă are sediul în Germania, compania se află la prima colaborare cu un club din Bundesliga. În următorii trei ani va sponsoriza echipa Hertha Berlin, va deveni sponsorul principal de pe tricou şi va avea dreptul să-şi promoveze imaginea în incinta stadionului din Berlin. Logo-ul său va fi prezent pe benzile TV şi pe proiecţiile publicitare din spatele porţilor. Ca parte a înţelegerii va urma şi o campanie puternică de promovare media prin intermediul clubului berlinez.

Ca şi sponsor principal al Herthei Berlin suntem acum puternic reprezentaţi în Bundesliga, unul dintre cele mai bune campionate din lume. Consider că este un pas important pentru politica noastră de expansiune şi în acelaşi timp de susţinere a unui club cu tradiţie.Michael Gierke, director de marketing la Bet-at-home.

Pariază pe meciurile din Bundesliga la această casă de pariuri online şi beneficiezi de un bonus de până la 1200 RON pentru prima depunere !!

N-au fost făcute publice datele financiare ale acestei înţelegeri, însă din ce se vehiculează în presa din Germania se pare că operatorul de pariuri va plăti şase milioane de euro anual.

Hertha şi Bet-at-home reprezintă un model de parteneriat creativ, viu şi modern, între două excelente brand-uri. Împreună vom avea cu siguranţă succes în anii care urmează. Peste 4 milioane de oameni au încredere în acest operator de pariuri şi-i folosesc serviciile, iar asta spune totul despre popularitatea noului nostru partener.Michael Preetz, director sportiv la Hertha Berlin

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi