Bestie cu chip de om. El a abuzat sexual zeci de tineri jucători pe vremea când antrena la Celtic!

Fost antrenor la Celtic, Jim McCafferty nu a mai rezistat presiunii şi a recunoscut că a abuzat sexual mai mulţi tineri jucători. "Au fost atât de mulţi, încât nici nu-mi mai aduc aminte de toţi..", a şocat Caffeerty într-un interviu acordat celor de la Irrish Mirror. A vrut să-şi "cureţe sufletul" prin această mărturie, a mai spus acesta. 

Am înţeles că am greşit. Am greşit şi îmi pare rău! Chiar dacă ştiu că voi fi găsit vinovat, am conştientizat că acesta este lucrul cel mai bun pe care trebuie să-l fac. Am remuşcări. Sper că acum sufletul meu să fie mai curat,

---a spus fostul antrenor

Acum în vârstă de 71 de ani, Jim McCafferty a mărturisit că a abuzat sexual tineri jucători timp de 10 ani, în perioada 1980-1990. El a dat chiar patru nume ale celor abuzaţi, pe vremea când era antrenor al echipei de tineret din West Lothian, iar mai târziu la Celtic (foto: Daily Record)

A admis că a avut contacte sexuale sistematice cu jucătorii, în faţa cărora se masturba. A povestit, de asemenea, cum făcea duş împreună cu aceştia, dar şi cum după fiecare victorie înregistrată pe propriul teren îi chema acasă la el unde încingea orgii sexuale monstruoase. Chiar şi la vestiare au avut loc astfel de scene cumplite. McCafferty a declarat că un singur jucător, în toată această perioadă, i s-a opus şi i-a spus să înceteze.

În ciuda abuzurilor sale, fostul antrenor a susţinut că niciodată nu a constrâns un jucător să facă sex cu el. 

N-am violat niciun băiat! Nu! Lucrurile nu au ajuns chiar atât de departe. Cei mai mulţi dintre ei au fost de acord. A fost o parte a jocului. Sunt dispus să fac faţă tuturor acuzaţiilor, eu nu mai pot minţi. Sunt lucruri pe care le-am făcut și eu trebuie să accept asta. Nu vreau să ascund nimic. Eu am fost "bântuit" de ceea ce am făcut. Eram singur şi toate aceste lucruri m-au făcut să mă simt bine. Mi-am dorit compania lor (nn - a tinerilor jucători), deşi cel mai mare interes al meu era îndreptat către fotbal,

---a mai dezvăluit McCafferty

"Sunt afirmaţii foarte grave şi am decis să deschidem imediat o anchetă. Sugerăm tuturor celor care au fost victimele acestui antrenor să ne anunţe imediat şi să vină să dea declaraţii", a spus un oficial al poliţiei din Scoţia. Momentan, cluburile pentru care a lucrat McCafferty nu au fost contactate de către anchetatori. Totodată, Celtic şi celelalte echipe din cariera fostului antrenor nu au făcut niciun comentariu după incredibilele dezvăluiri. 

 

Foto: Photopress Belfast

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi