Beşiktaş negociază pentru Nasri. 140 de mii de euro pe săptămână vrea francezul!

Samir Nasri nu mai are viitor la Manchester City. Guardiola a anunţat că mijlocaşul francez nu face parte din planurile sale de viitor. La auzul veştii, turcii de la Beşiktaş au licitat primii pentru jucătorul în vârstă de 29 de ani. Şefii lui Beşiktaş sunt hotărâţi şi au mers în Anglia să negocieze ternenii înţelegerii. Turcii l-ar vrea mai întâi împrumut, după care să îl cumpere. Englezii au fost de acord, dar mai e o problemă - Nasri a cerut să primeasca la Beşiktaş acelaşi salariu ca în Anglia, 140 de mii de euro pe săptămână! Turcii au dat puţin înapoi şi le-au propus celor de la Manchester City să acopere o parte din această sumă. Nasri a fost cumpărat în 2011 de City de la Arsenal, pentru aproape 30 de milioane de euro. 

Jucătorul francez a fost în centrul atenţie vara asta în Anglia. S-a întors cu kilograme în plus din vacanţă şi a intrat în gura lui Pep Guardiola. Antrenorul catalan le-a interzis pizza şi băuturile carbo-gazoase jucătorilor săi.

Nu face aşa ceva un jucător profesionist. Este inadmisibil să nu ai grijă de ce mănânci şi de cum arăţi, pentru că în definitiv totul se răsfrânge asupra ta, dar şi a întregii echipe,

---spunea Guardiola la primele antrenamente făcute la City

Nasri nu e singurul jucător care se pregăteşte să plece de la City. Aplaudat în picioare de fani la returul cu Steaua din play-off-ul Champions League, Joe Hart se pregăteşte să-şi ia locul în poarta lui Everton. Kompay, Mangala şi Yaya Toure sunt şi ei pe listă. Guardiola pare că s-a răzgândit în privinţa lui Fernando şi Kolarov, ultimul fiind titular în meciul cu echipa lui Reghecampf.

Guardiola a vrut să-i aducă vara asta la City pe Pogba, Ter Stegen şi Toni Kroos, dar alţii i-au dat planuril peste cap. Cel mai mare vis al lui Guardiola e Messi, dar e foarte greu de crezut că super-starul argentinian va părăsi Barcelona. Pe 3 ani a semnat Guardiola cu Manchester City, unde va avea un salariu anual de 25 de milioane de euro.

 

Foto: theguardian.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi