Cota 4.00 pentru Mayweather sau 15.00 pentru McGregor? Ce alegi?

Cel mai așteptat meci de box din toate timpurile va avea loc Duminică, 27 August, de la ora 07:00 ora României. Este un meci care pune față în față doi sportivi cu orgolii extrem de mari: Floyd Mayweather și Connor McGregor. Ne așteptăm la un adevărat spectacol, care cu siguranță va aduna o audiență enormă și se vor miza sume importante de bani pe ambii sportivi. Mayweather e cotat cu 1.22 la victorie, în timp ce McGregor are 4.50, dar noi vă vom prezenta o ofertă cu cote mărite pentru ambii sportivi!

Această casă de pariuri online vine cu o astfel de ofertă. Doar clienții noi, care își deschid cont accesând ACEST LINK SPECIAL, beneficiază de cote mărite pe ambii sportivi. Astfel, pentru Mayweather primiți o cotă mărită de 4.00, în timp ce pentru McGregor cota specială este de 15.00!

Deschide cont și pariază pe Mayweather vs McGregor la cote speciale mărite!

 

Cum iau parte la promoție?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând codul promoțional ”ZSAN00” .
  3. Plasează un pariu pe victoria oricărui sportiv la meciul Mayweather - McGregor de Duminică, 27 August, ora 07:00.

 

Termeni și condiții:

  • Pariul trebuie să fie single, pre-meci de tipul Rezultat final - Mayweather sau McGregor.
  • Pariul trebuie plasat prin intermediul platformei Sportsbook (pariuri sportive). Pariurile jucate pe platforma Betting Exchange nu se califică pentru această ofertă.
  • Pe site va fi afișată cota normală, dar pariul tău va fi calculat conform cotei speciale mărite de 4.00 pentru Mayweather, respectiv de 15.00 pentru McGregor.
  • Aceste cote speciale sunt valabile doar pentru primul pariu plasat pe Mayweather - McGregor și doar pentru o miză maximă de 50RON.
  • Oferta este destinată doar clienților noi!

 

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul tău plasat la cota mărită este câștigător, atunci miza îți este returnată, iar profitul obținut în urma pariului va fi creditat sub formă de fonduri EXTRA. Acea sumă va trebui rulată o singură dată (1x) pe cote de minim 1.20 (pariu single, minim 1.20 sau pariu multiplu, cu cel puțin o selecție cu cotă mai mare sau egală cu 1.20) în decurs de maxim 30 zile.

Exemplul 1: Pariezi 50 RON pe Mayweather la cota mărită de 4.00. Dacă pariul este câștigător, vei avea 50 RON ca bani cash și alți 150 RON ca fonduri EXTRA, ce trebuie rulați o singură dată.

Exemplul 2: Pariezi 50 RON pe McGregor la cota mărită de 15.00. Dacă pariul este câștigător, vei avea 50 RON ca bani cash și alți 700 RON ca fonduri EXTRA, ce trebuie rulați o singură dată.

 

Deschide cont și pariază pe Mayweather vs McGregor la cote speciale mărite!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi