Belotti și Dolberg, doriți la Monaco. Primul costă 100 mil euro!

Monaco a vândut tot ce are mai bun, iar acum dă din colț în colț să umple ”golurile” din echipă. Pe ultima sută de metri, campioana Franței și-a dat seama că trebuie să se grăbească să aducă un înlocuitor pentru Mbappe - care va semna cu PSG în schimbul a 155 milioane de euro. 

Monegascii au pus ochii pe Andrea Belotti (foto: torinofc.it), adică fix jucătorul pe care Chelsea se chinuie să-l convingă să se mute la Londra de câteva luni bune. Atacantul lui Torino, venit de la Palermo, a avut un sezon de vis reușind să marcheze 28 de goluri în 38 de meciuri. A fost momentul în care Conte i-a transmis lui Abramovic că îl vrea cu orice preț pe Belotti, jucător de care Torino ține cu dinții. 

100 milioane de euro este clauza lui Belotti, pe care Antonio Conte îl vede înlocuitorul perfect pentru Diego Costa. Numai că și antrenorul lui Monaco, portughezul Leonardo Jardim crede că internaționalul italian se poate mula perfect pe structura echipei sale.

Campioana Franței știe de interesul lui Chelsea pentru Belotti, așa că și-a luat măsuri de siguranță - i-a oferit lui Ajax 50 milioane de euro pentru atacantul de 19 ani, Kasper Dolberg (foto: ajax.nl). Numai că olandezii se țin și ei tare și au spus că danezul nu este de vânzare, condiții în care Monaco face acum pressing la Celtic pentru Moussa Dembele. 

Iar lista antrenorului de la Monaco este continuată cu Islam Slimani! Atacantul algerian (foto: lcfc.com) s-a alăturat lui Leicester vara trecută lui Leicester într-o afacere în care Sporting a încasat 31,5 milioane de euro.

Newcastle și Watford l-au mai dorit vara asta pe Slimani, dar oferta făcută de cele două cluburi engleze nu i-a mulțiumit pe șefii lui Leicester. Atacantul de 29 de ani are în acest moment o cotă de piață de 25 milioane de euro și ar putea pleca la altă echipă pentru minim 48 milioane de euro. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!