Belgienii de la Anderlecht îl vor pe CHIPCIU

Anderlecht se întărește pentru Champions League...cu români! Șefii echipei belgiene au pus ochii pe jucătorul Stelei, Alex Chipciu, pentru care oferă 2,8 milioane de euro.

Mai mult, Anderlecht e dispusă să plătească bonusuri în valoare de aproximativ 400 de mii de euro. 
Planurile belgienilor se lovesc însă de zidul numit...Gigi Becali. Patronul Stelei nu renunță la Chipciu pentru mai puțin de 4 milioane de euro, plus un procent de 20% dintr-un viitor transfer. Totuși, Becali ar putea ceda, având în vedere salariul mare pe care Chipciu îl încasează la Steaua, aproape 30 de mii de euro pe luna. În ultima vreme, patronul Stelei s-a plâns că banii sunt pe sfârșite și le-a micșorat salariile mai multor jucători.

Șase trofee a cucerit Chipciu la Steaua, în cei 5 ani petrecuți până acum în Ghencea. Sezonul trecut a fost cam..sărac pentru el - doar 9 goluri a marcat jucătorul Stelei. 

Anderlecht vrea să îl transfere și pe Nicușor Stanciu, pentru care Steaua cere 6 milioane de euro. Belgienii scriu că Anderlecht l-a vrut și în 2014 pe Stanciu, atunci când mijlocașul costa 2 milioane de euro. 

Anderlecht a terminat pe doi anul trecut în Belgia și este calificată în preliminariile Champions League. O poate întâlni pe Steaua în turul 3 preliminar, având în vedere că belgienii vor fi capi de serie la tragerea la sorți.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi