Belgia, lecţie de fotbal cu englezii: 2-0 pentru primul loc 3 la un Mondial! (VIDEO)

Marcaţi de ratarea calificării în finală, jucătorii celor două echipe au intrat pe teren să demonstreze că înfrângerile din semifinale au fost "accidente". Iar primii care au ridicat tribunele în picioare au fost jucătorii ui Roberto Martinez. În minutul 4, Chadli a centrat perfect în faţa porţii pentru Meunier, iar jucătorul lui PSG (foto: fifa.com) nu l-a iertat pe Jordan Pickford. 

Vezi AICI cele mai importante faze din meciul pentru locul 3 la CM din Rusia.

 

Defensiva englezilor a trecut prin mari emoţii după alte opt minute, la o fază la care Pickford a respins salvator la şutul lui De Bruyne. Belgienii au copntinuat să atace, dar cei care au fost mai periculoşi au fost englezii. 

În minutul 24 Harry Kane a ajuns într-o situaţie foarte bună, dar mingea trimisă de el a trecut pe lângă poarta lui Courtois. Scăpaţi de pericol, belgienii au pus din nou presiune la poarta adversă, dar Alderweireld a ratat dintr-o situaţie ideală. Apoi a fost rândul lui Lukaku să rateze, atacantul lui Manchester United fiind stopat în ultimă instanţă de Pickford. (foto: fifa.com)

Englezii şi-au înteţit atacurile la poarta lui Courtois, iar în minutul 70 au ratat o ocazie mare. Eric Dier a luat o acţiune pe cont propriu, a driblat tot ce i-a ieşit în cale, dar mingea trimisă excelent de el a fost scoasă incredibil de pe linia porţii de colegul său de la Tottenham - Toby Alderweireld! 

Treziţi de ratările adversarilor, belgienii au revenit în atac. Iar după ce Meunier a ratat şansa golului doi, Eden Hazard (foto: fifa.com) i-a "pedepsit" pe englezi după un contraatac finalizat cu un şut imparabil.  

A fost ultima fază importantă a meciului pentru locul 3 la Mondialul din Rusia. Pentru belgieni, este cea mai mare performanţă din istoria participărilor la un turneu final mondial - precedenta performanţă a fost locul 4 la Cupa Mondială din 1986.

În schimb, pentru Anglia este a doua oară când termină pe locul 4 la un Mondial, după ediţia din 1990. Englezii au cucerit o singură dată titlul, în 1966, pentru ca de alte şase ori să fie eliminaţi în sferturi. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi