Belgia Jupiler League - Statistica pronosticurilor

In acest sezon 2011-2012 din prima liga de fotbal a Belgiei, Belgia Jupiler League s-au disputat 224 de partide in care am avut 642 de goluri inscrise, o medie de 2.87 de goluri pe meci si mai mult de jumatate din partidele jucate s-au incheiat cu peste 2,5 goluri inscrise. Un campionat care de fiecare data ne-a oferit partide frumoase si interesante cu goluri multe.

belgia.jpeg

Belgia - Jupiler League - Statistici 1x2 224 s-au jucat in acest sezon 2011-2012, dintre care 108 au fost victorii ale echipelor gazda, in timp ce 62 de partide s-au incheiat la egalitate, iar oaspetii nu au reusit sa se impuna decat in 54 de partide. Anderlecht are cel mai mare procentaj de victorii, 67% din partide reusind sa le castigate, in timp ce Sint-Truiden are doar 10% din meciurile jucate in care a reusit sa se impuna. Zulte-Waregem este formatia cu cele mai multe remize obtinute, alaturi de Lierse, cele doua formatii incheind la egalitate 42% din meciurile jucate. Westerlo este cea mai slaba echipa din Jupiler League, pierzand 67% din meciurile jucate, iar Anderlecht a pierdut doar 10% din meciurile jucate in acest sezon 2011-2012.

Belgia - Jupiler League - Statistici sub/peste goluri - peste 0.5 goluri - Club Brugge alaturi de Mons sunt singurele echipe in a caror partide jucate in acest sezon s-au marcat de fiecare data, iar Lierse se afla la celalat capat cu doar 78.6% din meciurile jucate in care s-a marcat. - peste 1.5 goluri - Din nou Mons are un procentaj de 100% atunci cand vine vorba de partide in care s-au marcat peste 1.5 goluri, in schimb doar 64.3% din partidele jucate de Zulte Waregem s-au incheiat cu minim doua goluri. - peste 2.5 goluri - In 67.9% din meciurile jucate de Mons in acest sezon s-au marcat peste 2,5 goluri fiind cea mai prolifica echipa la acest capitol, in timp ce doar 35.7% din partidele jucate de Lierse au ''mers'' in over 2.5 goluri - peste 3.5 goluri - Gent si Mons sunt formatiile in ale caror partide s-au marcat cel mai des minim patru goluri in acest sezon, fiecare avand jumatate din partide terminate cu macar patru goluri. La celalalt capat al acestui top o avem pe Lierse, care are doar 17.9% jocuri incheiate cu mai mult de trei goluri - peste 4.5 goluri - Genk si Sint-Truiden au fiecare 28.6% din meciuri terminate cu cel putin cinci goluri, in timp ce nici o partida jucata de Lierse nu s-a incheiat cu mai mult de patru goluri

Belgia - Jupiler League - Statistici scor corect Acest sezon din Belgia Jupiler League a fost unul cu multe rezultate de egalitate si cel mai intalnit scor din acest sezon este o remiza, 1-1, rezultat cu care s-au terminat 25 de partide ,iar un alt rezultat de egalitate (0-0) a fost afisat la capatul a 23 de partide in acest sezon. Gazdele de asemenea au reusit sa se impuna de 21 de ori cu 3-1, iar alte 19 partide s-au incheiat cu victorii ale gazdelor cu 2-1.

Belgia - Jupiler League - Statistici diferenta de scor - victorii/infrangeri la un gol diferenta - Club Brugge a reusit sa obtina cele mai multe victorii la limita (11), in timp ce Westerlo a castigat un singur joc la diferenta de un joc. La capitolul infrangeri  Sint-Truiden a pierdut de opt ori la limita, in timp ce Standard Liege a suferit doar doua esecuri la un gol diferenta. - victorii/infrangeri la doua goluri -  Gent este formatia care are cele mai multe victorii obtinute la doua goluri diferenta, in timp ce Sint-Truiden are decat un succes la doua goluri in acest sezon la fel si Mechelen. Westerlo in schimb a pierdut de 10 ori la doua goluri diferenta, iar  Anderlecht nu a pierdut nici macar o data la o astfel de diferenta. -  victorii/infrangeri la trei goluri -  Racing Genk  este singura formatie din acest sezon de Jupiler League care a reusit sa obtina mai mult de o victorie la trei goluri diferenta, ei au trei astfel de partide castigate in timp ce  Club Brugge  alaturi de Lokeren au fiecare cate doua infrangeri la trei goluri diferenta. - victorii/infrangeri la 4 sau mai multe goluri - Genk a reusit sa castige de patru ori la cel putin patru goluri diferenta, dar si  Anderlecht a reusit sa se impuna de trei ori la o astfel de diferenta.

Belgia - Jupiler League - Statistici pauza/final Cele mai multe partide din acest sezon s-au incheiat cu victorii ale echipelor gazda, iar 67 din partide au fost meciuri in care la pauza au condus gazdele si au si reusit sa se impuna la final. Alte 32 de partide s-au incheiat cu victorii ale gazdelor, dupa ce la pauza scorul a fost egal, iar 44 de meciuri au fost de x pauza/x final. Oaspetii au reusit sa conduca si sa se impuna la final in 31 de meciuri din cele 224. - 1/1 - Beerschot este formatia care a terminat cele mai multe partide in acest sezon in care gazdele au condus la pauza si s-au impus la final (14), in timp ce Lokeren alaturi de Westerlo au terminat doar cinci astfel de partide. - 1/X - Doar sase partide din acest sezon s-au incheiat la egalitate dupa ce gazdele au condus la pauza, iar trei dintre acestea au fost in meciurile jucate de Mons. - 1/2 - Din cinci partide in care oaspetii au reusit sa castige dupa ce au fost condusi la pauza, in trei a evoluat Gent. - X/1 - Club Brugge, Kortrijk si Westerlo au incheiat fiecare cate sapte astfel de partide in care la pauza scorul a fost egal, iar la final au reusit sa se impuna gazdele, in timp ce Beerschot se afla la celalat capat al acestui ''top'', terminand doar o singura astfel de partida. - X/X - Lierse si Zulte-Waregem au fiecare cate noua meciuri in care scorul la pauza a fost egal si s-a terminat tot egal la finalul celor 90 de minute.  Club Brugge in schimb are doar doua astfel de partide in acest sezon. - X/2 - In patru partide jucate de Gent si Cercle Brugge oaspetii au reusit sa se impuna dupa ce la pauza scorul a fost egal. - 2/1 - Mons a disputat trei partide in care gazdele au reusit sa intoarca rezultatul dupa ce au fost conduse la pauza. - 2/X - Leuven are cele mai multe astfel de partide in care oaspetii au condus la pauza iar la final scorul a fost egal, trei din meciurile lor terminandu-se astfel. - 2/2 - Kortrijk si Lokeren au fiecare cate sapte partide in care oaspetii au condus la pauza si au reusit sa se impuna la final, in timp ce Zulte-Waregem nu a terminat nici o astfel de partida in acest sezon.

Belgia - Jupiler League - Statistici minute goluri - 01 >>> 15 - Anderlecht alaturi de Lokeren au reusit sa inscrie cele mai multe goluri in primul sfert de ora al meciurilor, fiecare avand cate sapte reusite, in timp ce Wasterlo nu a reusit sa marcheze nici macar o data pana in minutul 15. - 16 >>> 30 - Cu opt goluri inscrise Kortrijk este cea mai prolifica echipa in acest interval de timp, in timp ce Zulte-Waregem sta cel mai prost la capitolul goluri inscrise in acest interval, punctand o  singura data. - 31 >>> pauza - In ultima parte a primei reprize Standard Liege se pare ca se simte cel mai bine, reusind sa inscrie 12 goluri, in timp ce Mons a marcat cu un gol mai putin in acest interval. In schimb Lierse alaturi de Sint-Truiden au fiecare doar cate doua goluri marcate in ultimul sfert al primului ''act''. - 46 >>> 60 - Dupa reluarea jocului Club Brugge a reusit sa inscrie de 14 ori, fiind cea mai prolifica echipa in aceasta perioada, in timp ce Standard Liege si Cercle Brugge au fiecare doar cate trei goluri marcate. - 61 >>> 75 - Cu 13 goluri inscrise fiecare, Anderlecht alaturi de Genk sunt cele mai ofensive echipe in acest interval, iar Lierse se afla la capatul celalalt cu doar trei goluri inscrise. - 76 >>> final -  Gent se pare ca adora finalurile de partide, reusind sa inscrie de 16 ori in ultimul sfert de ora, in timp ce Genk si Anderlecht au marcat cate 15 goluri in acest interval, pentru ca Zulte-Waregem sa inscrie doar de doua ori pe finalurile de joc.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi