Becker, disperat să-și plătească datoria: a semnat un contract cu o firmă de termopane!

Cu șase titluri de Grand Slam în carieră și câștigător a peste 25 milioane de dolari din tenis, Boris Becker a ajuns în sapă de lemn și e disperat după ce un tribunal l-a declarat în faliment pentru neplata unei datorii de 3,3 milioane de lire sterline. Atât Becker (foto: stern.de), cât și administratorii averii sale (Smith & Williamson) au lansat acum un apel disperat pentru găsirea a cinci din cele 6 trofee de Grand Slam câștigate de german. 

”Un anumit număr de trofee din cariera lui Becker sunt de negăsit, iar domnul Becker nu-și mai amintește unde sunt", se arată în comunicat. Mai multe instituții de tenis solicitate, precum All England Tennis Club, federațiile din Germania, Statele Unite sau Australia, dar și Tennis Hall of Fame, au anunțat că nu sunt în posesia respectivelor trofee. 

Revânzarea acestora este singura variantă rămasă pentru ca Boris Becker să scape de năpasta care s-a abătut asupra lui. Becker e în căutarea celor trei trofee de la Wimbledon (1985, 1986, 1989) și două la Australian Open (1991 şi 1996) - pe care le-a ”rătăcit” acum mai mulți ani. El îl mai are acasă doar pe cel cucerit la US Open în 1989. Tenismanul german în vârstă de 50 de ani a câştigat în total 49 de titluri în circuitul profesionist, dar și două Cupe Challenge ale Președintelui și o medalie olimpică de aur (la dublu). 

”Comorile” pierdute ale lui Becker (foto: stern.de) ar putea aduce mai mult de 1 milion de lire sterline. La acestea s-ar putea adăuga alte câteva sume importante. Cel mai tânăr câștigător de Grand Slam din istorie, germanul este încă un ”personaj” căutat de către diferite companii pentru a le face reclamă.

Exemplu e și ultimul contract încheiat de el cu cei de la Fenster 24, o companie celebră în Germania care produce tâmplărie pvc și aluminiu și sisteme integrate performante de geamuri termopan. Numai din această afacere, Becker s-a ales cu 137.000 de euro. În plus, fostul mare jucător de tenis are în derulare un super-contract cu cei de la Partypoker pentru turneele din 2018. El este de mai multă vreme ambasadorul camerei (foto: presseportal.de) și va promova cele mai tari evenimente și festivaluri din acest an.

Partypoker planifică trei evenimente POWERFEST, trei serii KO (evenimente Bounty) și trei evenimente Monster Series. Toate însumează premii garantate de 20 milioane de dolari, iar cârcotașii îl sfătuiesc să se bage și el la joc și să câștige ceva bani. Problema e ca germanul să și poată să depășească adversarii...

Presa germană scrie că Boris Becker, care l-a pregătit în ultimii ani pe Novak Djokovic, speră ca pe cele trei trofee câștigate la Wimbledon să câștige în urma unei licitații peste 1 milion de euro. Legenda din tenis a nemților este dator unor societăți și persoane fizice aproximativ 55 milioane de lire sterline!  În plus, el trebuie să plătească și o pensie alimentară în valoare de 2 milioane de lire sterline după o căsnicie eșuată cu fotomodelul Angela Ermakova (foto: evoke.ie)

Becker n-a uitat de tenis, sportul care i-a adus atâtea satisfacții. Germanul a stat ”geană” pe televizor la finala fetelor de la Australian Open. După meci, acesta i-a transmis un mesaj incredibil Simonei Halep pe Twitter: ”Vor mai fi alte ocazii, fată! Doar continuă să-ți faci treaba, campioano!", a scris Becker. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi