Becali, victorie mare înaintea returului cu Lazio. ”Campionatul a picat pe locul 2!”

Gigi Becali va urmări diseară returul cu Lazio din Europa League mult mai liniștit. Asta după ce FCSB a câștigat ultimul proces intentat de Florin Talpan! Becali a câștigat procesul pentru "FCSB", după ce juristul CSA Steaua a încercat să anuleze în instanță și această denumire! Conform sport.ro, judecătorii Tribunalului București, secția a III-a Civilă, au decis să respingă cererea formulată de Talpan (foto: prosport.ro) pentru anularea mărcii FCSB, considerând acțiunea ca neîntemeiată.

În urma deciziei tribunalului, CSA Steaua a fost obligată să achite și cheltuieli de judecată în valoare de 10.000 lei. Clubul armatei are, însă, dreptul de a face apel în termen de 30 de zile! 

În ce-i privește pe jucătorii lui Dică, aceștia se află în fața unui meci de cinci stele în ceea ce privește ”rețeta financiară”. Pe lângă visul lui Becali de a merge mai departe, Gnohere și ai lui luptă și pentru un premiu pe măsură. După victoria de pe ”Național Arena”, Becali a promis că le va mări considerabil prima de calificare jucătorilor: de la 5.000 la 20.000 de euro! Patronul lui FCSB are de unde da banii știa - în cazul unei calificări în optimile Europa League, UEFA va trimite în conturile echipei nu mai puțin de 750.000 de euro.

Pe lângă această sumă, Becali (sportpictures.eu) se mai poate alege cu încă 1 milion de euro în faza următoare a competiției, când FCSB ar mai juca un meci pe teren propriu. Iar un adversar de calibru va aduce cu siguranță în tribune peste 35.000 de oameni - ceea ce poate aduce bani buni numai din bilete.

Având în vedere ”rețeta financiară” deloc de neglijat, Becali a ”uitat” de campionat și e focusat pe Europa! ”Meciul cu Lazio este cel mai important. Dacă batem Lazio, eu cred că putem câștiga Europa League! Trebuie să ne concentrăm pe Europa acum, campionatul e pe locul 2", a declarat Becali într-o intervenție la Pro X. 

Echipa antrenată acum de Dică (foto: sportpictures.eu) rămâne echipa din România cu cel mai mare succes financiar în competițiile europene. Iar suma din acest sezon este una incredibilă! Mai jos sunt banii pe care FCSB și i-a acontat deja: 
  
3 milioane euro - ptr. play-off-ul Champions League
2,6 milioane euro - meciurile din grupele Euroap League
1,2 milioane de euro - pentru punctele obținute din grupe 
500 mii euro - ptr. calificarea în ”16”-imile Europa League
250 mii euro - ptr. calificarea de pe locul 2 în grupă
2,8 - 3 milioane euro din bilete 
3,5 milioane euro - market pool 

Pariază pe marcarea a 0.5 goluri la meciul din Europa League dintre Lazio și FCSB la o super cotă de 25.00!

Amănunte despre ofertă AICI!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi