Becali schimbă foaia. Ultimatum pentru Reghe! Ienei: "Jucătorii sunt cei care îl resping pe antrenor"

Reghecampf a primit o veste proastă înaintea meciului cu Osmanlispor. Conform unor surse sport.ro, Becali i-a pus în vedere antrenorului Stelei să câştige următoarele două meciuri dacă vrea să mai rămână la echipă! Steaua are nevoie de victorie astăzi cu turcii ca să mai spere la calificarea în primăvara Europa League, iar etapa viitoare joacă împotriva lui FC Botoșani. 

În ultimele 10 meciuri oficiale, Steaua a reuşit doar 4 victorii. În patru partide a făcut egal, iar în două s-a recunoscut învinsă, cu Gaz Metan şi Chiajna. Steaua e în continuare lider în Liga 1, la 3 puncte în faţa lui CSU Craiova, dar jocul prestat în ultima vreme de echipă l-a enervat pe patronul Gigi Becali, care e hotărât să taie în carne vie.

Fost antrenor la Steaua, Emeric Ienei speră, totuşi, ca echipa lui Reghe să se trezească în al 12-lea ceas. 

Am auzit multe lucruri despre atmosfera de la Steaua în presă. Jucătorii sunt cei care îl resping pe antrenor sau sfaturile antrenorului, iar asta nu e bine deloc. Aştept totuşi de la Steaua să scoată un rezultat care să îi permită să spere la calificare,

---a declarat Ienei la DigiSport

Om de gol la Osmanlispor, Raul Rusescu a răsucit şi mai mult cuţitul în "rănile" steliştilor. "Am venit să câştigăm", a anunţat fostul atacant din Ghencea. 

Sperăm să facem un meci frumos, noi am venit aici în postura de lider al acestei grupe. Am venit cu gânduri mari, am venit să ne asigurăm calificarea în primăvara europeană. Va fi un meci interesant pentru mine, un meci interesant pentru colegii mei și ne vom bucura de această partidă. 

Eram obișnuit cum intru la vestiare să fac dreapta, să mă schimb în dreapta, dar asta e situația, vremurile se schimbă, asta e viață de fotbalist. Am trăit momente frumoase aici, am jucat la echipa la care mi-am datorit să joc tot timpul, m-am bucurat de acele momente, dar în viața fiecărui sportiv sunt schimbări, sunt anumite lucruri care se întâmplă,

---a spus Raul Rusescu

 

Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi