Becali, reabilitat ieri de Armată! Steaua-i Steaua!

Vestea că CSA Steaua nu poate promova niciodată în Liga I pentru că este club departamental l-a aruncat pe Sorin Palpan, vărul lui Tapan,  dincolo de pragul sanatoriului de la Bălăceanca. Acesta a încercat să iasă repede de acolo, dar ușile erau deja ferecate, spre bucuria generalilor care nici nu îndrăzneau se mai spere că vor scăpa vreodată de el.  

Imediat după ce a avut confirmarea că Palpan sau Talpan are parte de o binemeritată vacanță forțată, ministrul din umbră al apărării l-a sunat ieri, pe 1 Aprilie 2017, pe Gigi Becali pentru a îngropa securea războiului. 

„Am vorbit cu el, pentru că mi-a fost milă. Mi-a povestit că până azi nu a avut nicio putere. Toți din minister erau terorizați de verii Talpan&Palpan. Dacă nu făceau ca ei, le umpleau pantofii cu marmeladă, le lipeau gumă de mestecat pe interiorul chipiului, le demontau volanul de la mașină sau le puneau tuburi întregi de superglue pe capacul de la toaletă”, a povestit Becali.

Armata vrea ca Steaua să repurteze din nou victoriile de altădată și îi acordă tot sprijinul filantropului din Pipera. De alfel, pentru a-l convinge să reia colaborarea, generalii au de gând să facă un gest superb la adresa acestuia:  începând cu 6 mai, gradul „maior” devine „moier”.

„Eu spun că este o mare onoare, nu doar pentru mine, ci pentru toți ciobanii din țara asta și de pe continentul ăsta și din lumea asta. Nu rămân dator. La toți moierii le fac șube din lână kaki, pentru la iarnă”, a anunțat patronul „roș-albaștrilor”.

Lumea fotbalului și societatea civilă au aplaudat în picioare împăcarea istorică. O singură persoană nu a plecat pe fentă: Laura Codruța Kovesi investighează un posibil caz de corupție. 

Deocamdată nu este nimic oficial, dar există stenograme ale unui monolog susținut în somn de Meme Stoica: „Da patroane, duc eu personal tirurile cu brânză la fiecare general în parte. Ieri a fost Luțu cu o tonă de litri de lapte... Nu, eu nu mai transport oi vii. Data trecută mi-au lăsat numai măsline în mașină, și-acuma mai miros a fraier”.

ULTIMA ORĂ. Se pare că există un proiect de lege prin care însuși Gigi Becali să fie ridicat la gradul de moier. Parlamentarii s-au reunit ieri, pe 1 Aprilie, de urgență, pentru a discuta această propunere. Din sursele noastre, doar Băsescu nu e de acord. 

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi