Becali pregătește debarcarea lui Dică. Rednic, primul vizat să-i ia locul

Gigi Becali nu le-a dat o informație corectă pariorilor...Deși a spus că Dică va rămâne la echipă sută la sută dacă va câștiga titlul, latifundiarul din Pipera s-a sucit brusc și vrea un tehnician nou pe banca lui FCSB. Potrivit celor de la Gazeta Sporturilor, Mircea Rednic (foto: sportpictures.eu) este în pole-position să semneze cu echipa lui Becali, după ce inițial Becali s-a gândit la Marius Șumudică.

Becali a făcut deja prima mutare: "Gigi s-a lăudat de față cu toată lumea că a vorbit cu Mircea Rednic și că așteaptă un răspuns de la el. Ne-a spus Gigi din senin în momentul în care discutăm despre fotbal", a povestit o sursă din cadrul clubului conform sursei menționate mai sus.  
  
"Nu vreau să vorbesc cu presa, nu dau niciun fel de interviu. Nu pot să comentez mai multe. Va mulțumesc pentru înțelegere", a răspuns Rednic în momentul în care jurnaliștii români au început să-l caute pentru o declarație. 6 trofee a câștigat Mircea Rednic ca antrenor: titlul în România (Rapid 2003, Dinamo 2007), Cupa României (Rapid 2002), Supercupa României (Rapid 2002, Rapid 2003) și Cupa Azerbaidjanului (Lankaran 2011).

În ceea ce îl privește pe Nicolae Dică (foto: sportpictures.eu), acestuia îi expiră contractul la finalul acestui sezon. El a anunțat că nu ține de scaunul său, imediat după derby-ul cu CFR Cluj. ”Au mai fost şi alţii care îi spuneau patronului că, atunci când vor veni, vor câştiga titlul la pas. Majoritatea antrenorilor români ar vrea să pregătească o echipă ca Steaua. Eu mai am două luni de contract aici, încerc să-mi îndeplinesc obiectivul de la început de când am semnat.." , a spus Dică.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi