Becali nu mai poate folosi niciodată numele ”Steaua” și cere ajutor în Europa!

Gigi Becali a încasat o lovitură grea înainte de finalul campionatului. Astăzi, Înalta Curte de Casație și Justiție i-a dat câștig de cauză Armatei în procesul contra lui Becali, în care cele două părți s-au luptat pentru denumirea "Steaua". Florin Talpan, omul care s-a războit până în ultima clipă cu latifundiarul din Pipera, a fost lăudat pentru victoria sa de către comandantul Clubului Sportiv al Armatei ”Steaua”, Cristian Petrea (foto: sportpictures.eu)

"Îl felicit pe pe domnul colonel Florin Talpan și îl asigur de tot sprijinul nostru în demersurile sale viitoare, din procesele în care este implicat clubul sportiv. Decizia este una logică și firească, în continuarea celorlalte decizii luate începând cu decembrie 2014. Nu am avut foarte mari emoții, pentru că marca Steaua a aparținut întotdeauna clubului sportiv. Așa cum spune decizia de astăzi, cei de la FCSB și domnul Becali nu mai au nicio cale de atac în România", a declarat Petrea pentru Fanatik. 
  
În urma verdictului pronunțat de către Înalta Curte de Casație și Justiție, Gigi Becali a pierdut definitiv orice drept de a mai utiliza marca ”Steaua”. O singură șansă mai există pentru ca Becali să revină la această titulatură - ca echipa lui să fuzioneze cu cea a Clubului Sportiv Steaua. Acesta nici nu vrea să audă de așa ceva, și a anunțat că-și va căuta dreptatea la Curtea Europeană de Justiție. În același timp, Becali (foto: sportpictures.eu) e convins că ”Serviciile” nu sunt străine de ultima decizie în privința echipei sale. 


  
"Asta este, ce să fac acum?! Să dansez, ce să fac?!...Aia e! Îmi puneam mari speranțe, dar dacă așa a dat, ce pot să fac? Mai e cale de atac la Curtea Europeană de Justiție. O să mergem și acolo, normal! Dacă în țara noastră nu mai e dreptate, mergem la străini să ne facă dreptate! Cred că s-a băgat Dumbravă de la SRI", a tunat Becali într-o intervenție la Digisport. 
  
"Cum să spui că ți-am adus eu prejudiciu?...Dacă tu nu făceai fotbal, nu aveai voie să faci fotbal...Cum să zici că ți-am adus eu prejudiciu..Că vindeam castraveți, iar tu vindeai roșii?!..Plus de asta, eu nici nu vindeam. Eu nu făceam marketing cu produse cu marca Steaua. Eu nu ți-am adus niciun prejudiciu, nici nu am avut beneficiu, pentru că nu făceam marketing", a mai spus Gigi Becali. 


”Fostul” patron al lui FCSB (așa cum a anunțat chiar el) mai are un proces cu Armata. Și tot colonelul Talpan (foto: sportpictures.eu) se ocupă de acest dosar, în care Clubul Sportiv ”Steaua” îi cere despăgubiri de 35 milioane de euro! Becali zice că nu va pierde procesul, dar așa a spus și până să piardă astăzi definitiv dreptul de a folosi numele ”Steaua”...

Decizia ÎCCJ vine cu trei zile înaintea meciului pe care FCSB îl va juca la Iași împotriva echipei lui Flavius Stoican. Bucureștenii joacă la o zi distanță după derby-ul etapei, de la Cluj, dintre CFR și CSU Craiova. Casele de pariuri au pregătit deja super-oferte pentru această etapă din play-off. 

Deschide cont și pariază pe victoria FCSB la cote speciale!

 

Intră AICI și înregistrează-te pentru a putea beneficia de ofertă! 

 

Pentru a putea beneficia de această ofertă intră AICI!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!