Becali nu mai dansează Reghe! Arabii încing finalul de campionat. Pleacă şi Contra!

Dumitru Dragomir a confirmat ceea ce toată lumea intuia de multă vreme - Reghecampf va pleca de la Steaua! Conform fostului şef al Ligii, antrenorul lui FCSB s-ar fi înţeles cu o echipă din Golf şi se va umple de bani. Al Gharafa, din Qatar, s-a interesat în ultima vreme de Reghecampf. Dragomir a declarat că Reghe ar fi semnat deja cu arabii.

"Eu așa știu. Dacă greșesc, îmi cer scuze. Reghe pleacă sigur în Qatar. Se pare că a semnat contractul, pe bani mulți de tot. În locul lui vine Șumudică, însă asta o știu din presă", a declarat Dragomir pentru DolceSport. Fostul şef al LPF e convins că Şumi (Foto: Sportpictures.eu) nu va avea probleme de acomodare la FCSB şi că se va înţelege de minune cu fanii echipei.

"Cum să nu-l accepte suporterii pe Șumudică? Ăsta se face simpatic în decurs de o săptămâna! Merge, vorbește cu ei, îi pupă pe doi, trei și gata! E de cartier, de gașcă. Are școala bulevardului...", a spus Dragomir într-o intervenţie la ProSport. Cel mai probabil, Reghe își va anunța plecarea la finalul sezonului, sau în cazul în care echipa va pierde luptă la titlu în următoarele etape. 

Becali a confirmat spusele lui Mitică Dragomir într-o intervenţie la DigiSport. Nu-i va mai cere lui Reghe să plătească clauza de reziliere de 700 de mii de euro. ”Acum, legătura s-a sudat, e prietenie, şi nu-i mai iau niciun ban. Cu el m-am calificat în Europa League, am luat milioane de euro, l-am vândut pe Stanciu. Mi-e jenă să-i mai cer bani din clauză. Nu-i mai cer! A, vorbit cu el..El mi-a spus: "O să fim deja campioni. După, putem discuta despre orice. Nu mă interesează ce se spune despre alt antrenor", a dezvăluit Becali despre discuţia avută cu Laurenţiu Reghecampf. (Foto: Sportpictures.eu)

Patronul lui FCSB va accepta varianta Şumudică pe banca echipei doar dacă fanii vor fi de acord cu asta. "Șumudică valoare are, a făcut lucruri extraordinare, dar pentru gesturile pe care le-a făcut de-a lungul timpului, n-are cum să vină la Steaua. Problema nu sunt eu, cu mine e prieten, mie îmi place de el. Dar trebuie să-l accepte suporterii, nu fac nimic împotriva lor. Nu pot să fac ceva împotriva voinței lor. Dacă ei acceptă, în 3 secunde vine!", a declarat Becali pentru ProTV.

Claudiu Niculescu, în locul lui Contra!

Informaţiile despre plecare lui Reghecampf de la FCSB vin cu doar trei zile înaintea derby-ului cu Dinamo, care poate limpezi lucrurile în ceea ce priveşte noua campioană. Nici în "Ştefan cel Mare" nu e linişte însă...Şi asta pentru că omul adus de Negoiţă să o readucă pe Dinamo unde era odată, Contra va pleca la finalul acestui sezon. Gsp.ro scrie că deja Contra s-a hotărât să plece, în locul lui urmând să fie numit Claudiu Niculescu!

Super-mulţumit de cum s-a descurcat echipa în mandatul lui Contra (Foto: Sportpictures.eu), Negoiţă duce acum muncă de convingere cu acesta, cu toate că nu mai este nimic de făcut...Contra e interesat acum de un alt campionat din Europa, mai tare, iar Spania pare cea mai la îndemână variantă. 

Nedelcearu l-a dat de gol pe antrenorul său la ultima conferinţă de presă."Noi, cu toţii, sperăm să rămână, pentru că am făcut o treabă bună de când a venit dânsul. Nu ştiu dacă un trofeu l-ar face să rămână. Poate şi dânsul aşteaptă o ofertă foarte mare de la vreo echipă din Europa şi atunci e normal să mergi. Nu poţi refuza o echipă mare din Europa", a spus Nedelcearu. 

Alibec, mina de aur a lui Gigi

Patronul lui FCSB a anunţat săptămâna asta că dă afară 10 jucători! Deşi iniţial Tamaş a fost principalul vizat, între timp latifundiarul din Pipera s-a sucit şi acum dă înapoi - a anunţat că vrea să îi refacă contractul acestuia pentru a se asigura că fundaşul lui FCSB nu mai iese în decor...prin Centrul Vechi al Bucureştilor. "Lui Tamaş am o îi schimb contractul şi îi mai pun clauze, şi mai draconice!", a anunţat Becali, care se pregăteşte să-l vândă pe bani mulţi în Premier League pe Denis Alibec. (Foto: Sportpictures.eu)

Becali are 15 milioane de euro pe masă pentru Alibec, dar nu vrea să renunţe la el înainte de preliminariile Ligii."Au venit azi banii pe Alibec din Anglia. Sunt mulţi bani, dar eu vreau 40 de milioane din Champions League, şi apoi 15 milioane pe Alibec!", s-a lăudat Becali. 

 

Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi