Becali nici nu vrea să audă: Ovidiu Popescu trebuie să joace chiar dacă e suspendat!

Obrăznicie fără margini a lui Laurențiu Reghecampf, care nu vrea să îl folosească în următorul meci al Stelei pe singurul jucător din lot care va valora 30-40 de milioane de euro. Ovidiu Popescu a văzut al patrulea cartonaș galben contra Craiovei și, teoretic, trebuie să stea în tribune etapa viitoare.

„Reghecampf are voie să facă ce vrea el la echipă, cu condiția să facă ce îi spun eu. Dacă eu spun că Ovidiu Popescu joacă, atunci va juca. Nu fac alții echipa pe banii mei. Nici Meme Stoica, nici Mânache”, a spus Gigi Becali, calm și apăsat.

Întrucât jurnaliștii tot repetau că Popescu este suspendat și că echipa va pierde cu 3-0, patronul FCSB-ului și-a ieșit ușor din minți: „Bine, jocul începe de la 3-0 pentru Mediaș, da? Poate să înceapă de la 4-0! De la 5-0! De la 6-0, na! Dă Ovidiu Popescu vreo șapte goluri, își umilește adversarii cum știe el, și câștigăm cu 7-6!”.

Becali s-a dezbrăcat apoi de sacou și și-a descheiat nasturii de la piept ai cămășii, lăsând să se vadă maioul pe care era imprimată o fotografie cu super fotbalistul venit de la Timișoara. A dat să plece, dar s-a întors spre jurnaliști:

„Vreți să știți ceva? Ovidiu Popescu nici măcar nu o să fie suspendat. Am fost la biserică și m-am rugat la Dumnezeu să îi șteargă două cartonașe galbene. Ia să vedeți voi, că atunci când o să se uite ăia de la Ligă în hârtii, o să aibă numai două... Păi ce faci tu, măi Vassaras, care ești o hahaleră și o zdreanță și care nici nu-ți pasă de fotbalul românesc? Auzi că mie trebuie să îmi joace Popescu meci de meci, ca să iau bani mulți pe el și vii și îl suspenzi?” 

Urcat în mașină, fcsb-istul a lăsat geamul jos pentru o scurtă completare: „Am început să mă pricep și eu la fotbal, nu mai sunt așa neștiutor ca la început. Ovidiu Popescu e perla mea. Nimeni nu scoate perle ca Gigi Becali!”.

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!