Becali, între ungurul Guzmics și bosniacul Bunoza, de la Pandurii. Reghe l-ar fi vrut înapoi pe Szukala, dar polonezul e fericit în Turcia

"Steaua nu mai are jucători de vânzare!", a spus acum câteva zile Gigi Becali. Patronul Stelei se ține de cuvânt până acum. Mai mult, Reghecampf l-a convins să cumpere un fundaș care să acopere golul lăsat de Varela. Antrenorul Stelei îl vrea pe internaționalul Richard Guzmics, care a fost prezent cu Ungaria la Euro 2016. Lui Becali îi place, însă, Bunoza, de la Pandurii.

Pe Gusmics, fundașul central de 29 de ani care joacă la Wisla Krakovia, în Polonia, Steaua îl poate cumpăra cu mai puțin de 500 de mii de euro. Reghe s-a reorientat după ce Szukala l-a refuzat. Polonezul, care a jucat 3 ani la Steaua, e fericit în Turcia. Sare de 1 milion salariu pe sezon și, în plus, mai are aproape 3 ani de contract. În aceste condiții, puștiul Tudorie poate fi salvarea Stelei. ProSport a schițat echipa probabilă a Stelei pentru dubla cu Sparta Praga din turul trei preliminar al Ligii: Niţă - Enache, Tamaş, Toşca, Momcilovici - Bourceanu, Aganovici - Popa, Stanciu, Hamroun - Golubovici.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi