Becali încinge derby-ul: ”Câștigăm 3-0 la masa verde. Am informații pe care ei nu le știu!”

Cu trei zile înaintea derby-ului dintre CFR Cluj și FCSB, Gigi Becali a anunțat că se pregătește pentru o victorie cu 3-0 la masa verde! Becali susține că are informații pe care nici oficialii Clujului nu le știu despre un jucător din lotul lui Dan Petrescu (foto: sportpictures.eu), care n-ar avea drept de joc!

"S-ar putea să contestăm și vreun jucător de-al lor, care n-are drept de joc..Să piardă la masă verde 3-0. O să vedeți. O să vedeți după meci! Ei nu știu despre ce e vorba. Treaba lor! Nu știu ei despre ce e vorba...Ei cred că Becali vorbește aiurea. CFR trebuie să respecte regulamentul. Dacă nu îl respectă, o să vedem!", a spus Becali într-o intervenție la la ProX. 

Dacă până acum Becali dorea arbitri străini la derby-ul de duminică, între timp acesta s-a răzgândit și e de acord ca meciul de la Cluj să fie condus de un arbitru român bun. Ardelenii l-au sugerat pe Ovidiu Hațegan, iar Becali nu are nimic împotrivă. "Ovidiu Haţegan este unul dintre cei mai buni din ţară, conduce jocuri în Liga Campionilor, deci e normal că poată arbitra un astfel de meci. Oricum, ştiu că nu va face nimic voit, asta e sută la sută! El are o personalitate foarte puternică", a spus managerul sportiv al lui CFR, Bogdan Mara (foto:sportpictures.eu), la ProSport Live.

”Haţegan e bun. Dacă nu avea valoare, nu era arbitru FIFA. Dar e fricos, n-are curaj să dea ce vede. Şi la noi, şi la ei, n-am nicio treabă. Să aibă grijă la simulările lui Culio. Cele mai mari simulări el le face. Mai mari decât Tănase al meu..", a avertizat Gigi Becali. Ardeleni vor trebui să se descurce fără Dan Petrescu pe bancă, eliminat la meciul cu Poli Iași. ”Bursucul” nu va sta nici deasupra băncii de rezerve a gazdelor, așa cum anunțase inițial, pentru a nu crea alte probleme în plus. Mara spune însă că meciul nu este decisiv în ceea ce privește titlul.

”E un meci important pentru toată lumea, dar nu cred că e decisivă partida. Va conta că nu e Dan Petrescu pe bancă. Noi i-am spus să nu mai aibă asemenea ieşiri, nu le aprobă nimeni, dar la jocul cu Iaşi a avut nişte motive să-şi iasă din minţi...", a mai spus Mara.

Între timp, Becali (foto: sportpictures.eu) a revenit cu picioarele pe pământ după eșecul usturător cu Lazio și a anunțat că s-a terminat cu transferurile pe bani mulți la echipă. Visează, însă, să vândă în continuare pe bani buni jucători în străinătate și le-a fixat clauze ireale tinerilor jucători. Prosport scrie că, în acest moment, sunt oferte pentru Coman, Tănase, Man sau Nedelcu și că Becali se va întâlni cu agentul italian Pietro Chiodi pentru a discuta detaliile afacerilor.
  
"Mă înțeleg foarte bine cu Gigi Becali. Nu mă deranjează sumele pe care le vrea el pe jucători, pentru că este afacerea lui. El este puternic, pentru că are fotbaliștii în curtea sa. Sunt oferte pentru jucători, dar nu la 60 de milioane de euro. Dincolo de glumă, mă voi întâlni cu Gigi Becali peste două, trei săptămâni pentru a vorbi de situația fiecărui jucător în parte”, a declarat Chiodi la Digisport. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!