Becali ia pe Niță 2,5 mil euro. Mai trebuie să pună peste, pentru un portar din campionat!

Florin Niță și-a găsit fericirea! Ajuns la 30 de ani, portarul lui FCSB va juca la Sparta Praga, unde se va reîntâlni cu fostul său coleg Nicușor Stanciu. Cel mai fericit e Gigi Becali, care va încasa 2 milioane de euro, plus încă 500 de mii de euro ca bonusuri de performanță. Înțelegerea se putea perfecta de mai multe zile, dar Becali a tras căt a putut de pe urma acestui transfer. Astfel, latifundiarul din Pipera a reușit să-i convingă pe cehi să-i mai vireze în conturi alți 500 de mii de euro în cazul în care Sparta Praga ajunge în grupele Champions League în următorii patru ani. 

Niță (foto: sportpictures.eu) a prins un contract beton: va încasa 500.000 de euro pe sezon - de aproape trei ori mai mult decât lua la FCSB! Cu Florin Niță, numărul românilor de la Sparta a ajuns la trei - pentru echipa din capitala Cehiei joacă și Bogdan Vătăjelu. Fostul jucător a Craiovei a semnat în vara lui 2016 cu Sparta Praga, iar oltenii au primit 1,4 milioane de euro în schimbul transferului.

Portarul de 30 de ani pleacă de la echipa lui Becali cu două titluri de campion și o Cupă a României, timp în care a strâns 117 meciuri în tricoul echipei antrenate acum de Nicolae Dică. Niță (foto: sportpictures.eu) a fost adus la Steaua de către Reghecampf, antrenor alături de care a lucrat și la Chiajna. 

Becali e super-fericit de afacerea făcută, dar acum caută cu disperare un portar. A pus ochii pe un nou jucător de la Astra (echipa obișnuită de unde latifundiarul din Pipera ”face piața”), dar șefii fostei campioane a României i-au stabilit un preț de ”cinci stele” lui Iliev.

Potrivit presei sportive din România, Astra cere pentru portarul bulgar de 26 de ani nu mai puțin de 2,7 milioane de euro! Adică exact cât a plătit Becali pentru alți foști doi jucători ai echipei din Giurgiu, Budescu și Alibec! Becali încă nu a făcut o ofertă oficială pentru Iliev (foto: sportpictures.eu), lucru confirmat și de către președintele Astrei, Dani Coman.

”Nu a sunat nimeni pentru Iliev. Nită merită să plece la mai bine, la o echipă mare din străinătate. E un portar foarte bun. Am văzut și prețul lui, două milioane sau două milioane și jumătate. În aceste condiții, trebuie să vorbim de Iliev în alți termeni...Vorbim totuși de titularul Bulgariei. Dacă Niță se vinde cu două milioane și jumătate, înseamnă că Iliev ar trebui să se vândă mai scump", a spus Dani Coman într-o intervenție la PRO X. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!