Becali dă lovitura! Ia titlul fără să mai meargă la TAS!

Gigi Becali dă lovitura în fotbalul românesc! A găsit soluția pentru a-i lua titlul nașului Gică Hagi fără a mai merge la Tribunalul de Arbitraj Sportiv!

Extrem de nervos după ce a pierdut titlul în fața unei echipe fără buget, domnu' Gigi a sacrificat o oaie și a pus-o pe foc, în spatele curții. În timp ce înfuleca pulpa din spate, cu seul curgându-i pe bărbie, patronul fotbalului românesc a avut o revelație: „Băi, gata! Stai că m-am supărat. Luțule, adu mașina, ia o pulpă cu tine, pune-o pe bancheta din spate, că mergem la Constanța. Mă duc să vorbesc cu nașu'. Dacă nu iau eu titlul, bine, să nu-mi ziceți mie Becali! Unu' e Gigi Becali în România!”, a tunat finanțatorul în timp ce se ștergea de seu cu mâneca dreaptă a cămășii.

Becali pune mâna unsuroasă pe telefon și îl sună imediat pe managerul echipei:

- Băi, Meme, gata, am luat titlul! Am-lu-at-ti-tlul-băi! Ce faci, mă, sughiți? Gigi dă pe speaker. Din difuzor bubuie niște sughițuri îngrozitoare, parcă nu erau de om. Băi, Meme, mă auzi? Ce faci acolo?

- Hîc!

- Ascultă, mă, dacă nu poți vorbi. Gata, am găsit, sunt genial, băăăăă. Be-ca-li-e-cel-mai-ta-reeee! Mă duc la nașu', îi pun 10 milioane pe masă și două oi și îi zic să-mi dea toată echipa, cu titlu cu tot! Ce zici, mă, sunt dăștept, nu?

- Hîc! Hîc!

În difuzor se aude și un gâlgâit puternic.

- Meme, ce faci, mă? Să nu zici că ești cu Reghe la o vodcă că (n.r. - cacofonia e necesară aici) nu mai avem ce discuta!

În difuzor nu se mai aude nimic. Meme își ține respirația 10, 20, 30, 40 de secunde, după care sughițul izbucnește cu o forță impresionantă, iar Becali scapă telefonul în jar. Meme se mai aude ca o zvârcolire:

- Hîc, hîîîîîc, hîîîîîîîîc.

Și gata.

- Luțule, cumpără-mi, bă, un telefon, că tocmai l-am prăjit pe al meu. Și ia și o bucată de brânză în Maybach, să avem pe drum. Deci 10 milioane îi dau pe lot, titlu, maseuri, doctori și îl iau și pe el, să antreneze la Liga a treia. Cam-pi-o-niiiii, cam-pi-o-niiiii, ole, ole, oleeeee!

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi