Becali dă 1 milion de euro pe un jucător de la Dinamo!/Cine pleacă primii de la FCSB

​Victoria lui Dinamo cu FCSB a încins apele în play-off. A fost meciul după care Becali și-a spus că n-ar fi rău să mai transfere încă un jucător de la marii rivali. L-ar fi vrut pe Hanca, dar a declarat că nu-i plac jucătorii tatuați...Așa că acum ținta principală a devenit Adam Nemec! Becali nu mai are răbdare până la vară și a anunțat că plătește banii pentru atacantul slovac imediat după terminarea campionatului. Și asta pentru că Alibec va pleca pe bani mulți în Anglia. 15 milioane de euro spune Becali că va încasa pentru atacantul venit de la Astra la începutul acestui an. 

"Dau pe loc banii pentru Nemec! Îl iau mai mult pentru că Alibec e pe picior de plecare", a spus Becali într-o intervenție la tv, în care a dezvăluit că e gata să plătească 1 milion de euro pentru atacantul lui Dinamo. (Foto: Sportpictures.eu)

"El mai are un an de contract cu Dinamo. Mai bine să ia milionul acum decât să-l iau eu gratis în iarnă. Așa au făcut și cu Gnohere și apoi au luat mai puțini bani..", a adăugat Becali. 10 goluri în 26 de meciuri în Liga 1 a înscris Nemec pentru Dinamo în acest sezon. 

Becali continuă în același timp să facă lista cu jucătorii care vor pleca. Iar "berbecul" Gabi Enache este printre primii pe listă. În dizgraţie a intrat şi William De Amorim, un alt jucător adus de la campioana Astra. Un fundaș și un mijlocaș central, dar și jucători noi pe cele două benzi vrea Becali să aducă la FCSB. 

Contra se mai gândește dacă rămâne

"Apele se mișcă și la marii rivali de la Dinamo, care au reintrat în cărțile pentru titlu după ultima victorie cu FCSB. Cu două etape înainte de final, echipa lui Contra este la două puncte în spatele primelor două clasate - Viitorul și FCSB, și are nevoie de victorie la Cluj cu CFR. Dinamoviștii vor trebui însă să fie foarte atenți în meciul cu echipa lui Miriuță: nu mai puțin de patru dintre titulari sunt la un singur cartonaș galben de suspendare! 

Romera, Filip, Hanca și Nedelcearu vor fi spectatori în ultima etapă, cu Astra, în cazul în care se vor "îngălbeni" la Cluj...Un singur cartonaș roșu a încasat Dinamo în 8 etape de play-off - Busuladzic a fost eliminat pe finalul meciului cu FCSB, din 2 aprilie, în partida pierdută cu 1-2 de jucătorii din "Ștefan cel Mare".

Contra (Foto: Sportpictures.eu) încă nu și-a prelungit contractul cu Dinamo, deși Negoiță i-a promis că îi va accepta toate condițiile. "Suntem pe drumul cel bun și sperăm să finalizăm discuțiile. Dar poate să fie ceva sigur și 99,9%...tot se pot rupe negocierile..", a declarat Contra.

În schimb, Reghe va pleca cu siguranță de la FCSB. A spus asta chiar Gigi Becali, care a dezvăluit într-o declarație pentru DigiSport că și-a dat acordul pentru ca acesta să plece fără să plătească clauza de 700 de mii de euro pe care Reghe trebuia să o plătească, conform contractului. 

 

Foto: David Păsărică / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi