Becali agită apele: ”Omrani va fi al nostru!” Mureșan: ”Și-a prelungit contractul..”

Becali joacă tare pe acest final de campionat! După ce s-a ținut de cuvânt și l-a adus la echipă pe Kamer Qaka, acum latifundiarul din Pipera a pus ochii pe un jucător de la marea rivală CFR Cluj! Iar anunțul șoc făcut de Gigi Becali a băgat zâzanie în cadrul grupării din Gruia înaintea meciului pentru titlu cu Viitorul. Astfel, conform lui Becali, atacantul Bilel Omrani ar urma să ajungă cât de curând la FCSB! 

Bucureștenii sunt deciși să achite clauza de reziliere a fotbalistului de 24 de ani..Dar, stupoare, președintele lui CFR, Iuliu Mureșan spune că Omrani nu are așa ceva! ”E posibil altceva...E posibil să plătim o clauză a unui jucător de la CFR Cluj, aşa mi-a spus Vasi (nn - Vasile Geambazi, nepotul lui Becali care a preluat echipa). E 100%, nu e vrăjeală. Vasi mi-a spus că un jucător de la CFR Cluj va veni 1la noi. Sigur este vorba de Omrani. Vasi îi va plăti clauza lui Omrani. Are clauză de 200.000 de euro şi va fi al nostru!", a declarat Becali, astăzi, într-o intervenție la ProX.

Interesul lui Gigi pentru fotbalistul francez nu este unul nou. Omrani a fost dorit la FCSB și vara trecută, dar finanțatorul bcuureștenilor n-a știut că jucătorul crescut de Marseille mai are un an de contract cu CFR și a făcut pasul înapoi. Numai că, potrivit presei, semnătura atacantului pe noua înțelegere cu ardelenii ar fi falsificată (ce i-a povestit impresarul jucătorului lui Becali), iar acum FCSB s-a decis să-l transfere cu orice preț. 

Atitudinea lui Gigi Becali nu este una noua, știut fiind faptul că acesta ..să facă asta pentru a le crea probleme adversarilor înaintea unor meciuri importante, cum este și cel de duminică dintre CFR Cluj și Viitorul. Iuliu Mureşan, preşedintele clujenilor, nu a întârziat să-i dea replica lui Becali. ”Omrani şi-a prelungit contractul cu CFR. Din ce ştiu eu, Omrani nu are clauză. Totuşi, orice jucător poate pleca dacă primim o ofertă bună", a spus Mureşan la Digisport.

Clujenii trebuie să o bată pe Viitorul ca să fie siguri de titlu, dar pe jucătorii lui Dan Petrescu îi așteaptă un meci infernal. Mai ales după ultimele declarații ale constănțenilor, care prin vocea lui Cristian Bivolaru au spus că vor merge la Cluj să-i ”chinuie”  ardeleni. 

Becali are încredere în finul său, Hagi - Florin Tănase, Dragoș Nedelcu, Florinel Coman și Romario Benzar au venit cu toții de la Viitorul, iar Becali e convins că aceștia au rămas buni prieteni cu foștii colegi. 

"Campionatul e hotărât. Eu dacă nu trebuie să-l iau, nu îl iau. Poate e mai bine să nu îl luăm acum. Mai bine îți dă Dumnezeu Europa League decât Liga Campionilor să nu te califici. Am emoții, dar nu sunt așa de mari, mă las în mâinile lui Dumnezeu. Și atunci simt doar 50% din emoții. Cred că Viitorul va juca pe viață și pe moarte! E locul 3, scapi de un tur în preliminariile europene. Mai e și dragostea, dar Gică îi iubește pe jucători. E prietenia jucătorilor de la Viitorul cu FCSB", s-a arătat încrezător Becali. 

Echipa lui Dică are nevoie de victorie în meciul cu Astra, ca să mai aibă șanse la titlu. Dar pentru ca fericirea să fie una totală pentru bucureșteni, CFR-ul lui Petrescu nu trebuie să o bată pe Viitorul la Cluj. Casele de pariuri au pregătit super-oferte pentru meciul dintre FCSB și Astra, iar mai jos sunt trei exemple. 

 

Deschide cont și pariază pe victoria lui FCSB la o supercotă de 28.00!

Intră AICI și află detalii despre ofertă! 

 

Deschide cont acum și plasează orice pariu pe FCSB vs Astra Giurgiu
Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

Detalii despre ofertă ai AICI!

 

Deschide cont și pariază pe victoria lui FCSB la o cotă mărită de 7.00!

AICI  găsești mai multe amănunte despre ofertă! 

 

(Credit Foto: Sportpictures.eu)

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi