Becali aduce un mijlocaș portughez, Alibec și Budescu se pregătesc de plecare!

În săptămâna marelui derby cu CFR Cluj, care va decide campioana din acest sezon, cei de la FCSB pregătesc încă de pe acum sezonul viitor. Prosport scrie că MM Stoica a găsit fotbalistul perfect pentru problemele de la mijlocul terenului și, de comun acord cu Nicolae Dică, a hotărât să-l aducă la echipă pe Pedro Moreira, mijlocașul de 29 de ani al lui Rio Ave (foto: zerozero.pt). Și presa din Portugalia a anunțat mutarea, transferul urmând să se facă în fereastra de transferuri din această vară. 

Moreira joacă de trei ani la Rio Ave și în iarnă a intrat în ultimele șase luni de contract cu gruparea portugheză. Jurnaliștii de la Noticias o Minuto scriu că mijlocașul portughez a refuzat să-și prelungească înțelegerea cu actuala grupare și că a acceptat deja oferta lui Gigi Becali. Interesul pentru ”piața” din Portugalia vine la aproape un an de la momentul în care bucureștenii l-au luat împrumut pe Artur Jorge de la Braga. 

Pedro Moreira a fost crescut la academia lui Boavista, iar în 2008 a ajuns la FC Porto. N-a rupt gura târgului la gruparea ”dragonilor” și a fost împrumutat la echipe mici. În 2015 a fost cedat gratis la Rio Ave, pentru care a jucat în 15 partide în acest sezon (fără niciun gol marcat). În 2015, Moreira (foto: ogol.com) a fost în lotul portughezilor pentru meciurile din Europa League cu FCSB, dar nu a jucat niciun minut.

Decizia aducerii unui nou mijlocaș la echipă a fost luată după ce șefii lui FCSB au constat mari probleme în jocul echipei la mijlocul terenului în absența lui Mihai Pintilii (foto: . Filip, Nedelcu și Ovidiu Popescu nu sunt, în acest moment, variantele care să-l satisfacă pe Dică. 

"Principala problemă pe care o avem în acest moment este aceea că nu avem un om clar lângă Pintilii. După cum a mai fost o problemă cu perechea lui Planic. Şi acolo s-au schimbat mulţi jucători şi nu sunt foarte multe variante", a spus MM Stoica într-o intervenție la Digisport.

Lăudat de Mihai Stoica, Alibec (foto: sportpictures.eu) are șanse mici să mai rămână la echipă din această vară. Atacantul de 27 de ani are cel mai prost sezon de la întoarcerea în România, iar Gigi Becali a decis să renunțe la el pentru 5 milioane de euro. Marea surpriză ar putea fi plecarea lui Budescu, supărat se pare de ultimele declarații la adresa lui făcute de conducătorii echipei.

Contra e de partea celor doi jucători și a spus că un transfer în străinătate i-ar ajuta enorm în carieră. "Ar fi bine că Alibec și Budescu să schimbe puțin aerul. Dacă ei merg în străinătate și joacă, ar fi foarte bine pentru amândoi!", a spus selecționerul României (foto: sportpictures.eu)

Pe Budescu, Gigi Becali cere 7 milioane de euro - cu 2 milioane mai puțin decât vrea pe Denis Alibec, jucător dorit de Marseille. "Steaua nu depinde de nimeni!  Trebuie să înțeleagă toți jucătorii chestia asta. Nu stăm după nimeni noi. Toți jucătorii sunt de vânzare, inclusiv Budescu!", a comentat și Gigi Becali.

Steliștii sunt convinși că vor scăpa doar cu o amendă pentru declarațiile lui Becali la adresa CFR-ului. Pe de altă parte, FCSB a cerut depunctarea grupării din Gruia pentru că Dan Petrescu s-a plâns că a fost furat de arbitri. "La ei sunt mai grave de 100 de ori acuzațiile! Nu poți depuncta Steaua și să nu depunctezi și CFR-ul", a spus Becali înainte ca FRF să decidă, astăzi, amânarea verdictului la comisii. 

Președintele de imagine al steliștilor, Helmuth Duckadam (foto: sportpictures.eu) nu e de acord cu amânarea. "La CFR văd că s-a instalat panică. Încercări morale, imorale, legale și ilegale că să câștige campionatul...Așa au fost ei învățați cu ani în urmă. Comisia trebuia să dea o decizie! Dă acel verdict înainte de joc, nu îl amâni să vezi ce iese!", a răbufnit Duckadam. "Până la urmă nicio echipă nu va fi depunctată. Se va juca pe teren și numai pe teren..Un avantaj, din păcate, pentru FCSB în acest moment", a spus și Ionel Dănciulescu. 

Becali nu e deranjat de faptul că echipa lui ar putea fi depunctată, dar vrea ca și CFR-ul să suporte consecințele. Latifundiarul din Pipera spune că o amendă sau daune materiale reprezintă o pedeapsă corectă pentru vinovați. "Mi-ar conveni să fie depunctate ambele echipe. Craiova nu ne mai poate întrece cu noi, oricum. Sunt 8 puncte acum. Dacă ne vor penaliza cu 3, rămân 5. Dar nu se poate să te depuncteze fără sancțiunea mea și a lui Dan Petrescu. Dar glumim acum. Nu se poate depuncta!”, a mai spus Becali.  

Deschide cont acum și pariază 1, X sau 2 pe FCSB vs CFR
Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

Detalii despre ofertă găsești AICI!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi