Becali a avut o revelație după eșecul cu Iași: schimbă imediat!

Profund dezamăgit de înfrângerea alor săi în fața lui CSM Poli Iași, Gigi Becali s-a lepădat de Momcilovic, Teixeira și Nedelcu, declarând că este fan Kamer Qaka. „Îmi place Qaka. Am văzut un singur meci al lui, dar mi-am dat seama că este bun”, a declarat finanțatorul FCSB-ului la Digi Sport.


Credit foto: Dragos Pascaneanu / Sport Pictures

Cel mai talentat scouter în viață a confirmat descoperirea lui Becali. „Așa este. Îmi amintesc că, în urmă cu 14 ani, am urmărit un meci între clasa a 2-a A și clasa a 2-a H de la o școală din Albania. Am încercuit numele unui singur jucător. Cine credeți că era? Kamer Qaka! Avea pe atunci 8 ani. Vă dați seama ce ochi am? E o chestie extraordinară”, a exclamat Meme Stoica. Acesta a reamintit, apoi, lista fotbaliștilor despre care și-a dat seama că sunt talentați pe când nu auzise nimeni de ei: Ryadh Mahrez, Benjamin Mendy şi Andre Ayew.

„Cred că Meme l-a descoperit pe Kramer din Seinfeld, nu pe Kamer”, a fost ironic Marius Șumudică. Acesta a ținut să reamintească faptul că, până acum, cel mai bun scouter pentru FCSB a fost Cristi Borcea.

Cum fostul finanțator dinamovist este încă la „facultate”, Dică va trebui să se descurce cu ce jucători are în actualul lot. Becali a dat o veste bună rezervelor utilizate din meciurile următoare: vor avea mai multe minute la dispoziție ca să își demonstreze măiestria. După meciul de la Iași, latifundiarul a anunțat că îi va cere antrenorului să facă primele schimbări încă din minutul 20. A fost o declarație la cald. Peste noapte, el s-a gândit mai bine și a ajuns la concluzie că nu are cum să nu câștige toate meciurile până la finalul campionatului dacă va face toate înlocuirile din minutul 5.

„Practic, îi bulversăm pe adversari. Ei își fac strategia în funcție de echipa noastră de start. Dacă noi schimbăm doi-trei jucători-cheie din primele secunde, pe Budescu, Gnohere și Niță, de exemplu, le dăm toată tactica peste cap. Nu mai știu la cine să fie atenți”, a explicat ideea secundul Viorel Tănase.

Un sfătuitor i-a indicat lui Becali că ar fi chiar mai derutant să schimbe toată echipa cu cinci minute înainte să înceapă meciul, pentru că atunci, regulamentar, are 11 înlocuiri la dispoziție!

Acest articol e un pamflet și trebuie tratat ca atare!

(Scris de Victor Partan)

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!