Bayern Munchen vs FC Porto live pe DigiSport 1 TV, meci disponibil și live online

În această seară de la ora 21:45 avem ocazia să vedem pe DigiSport 1 şi Dolce Sport partida de pe Allianz Arena dintre Bayern Munchen şi PSG. O altă alternativă de a vedea acest joc extrem de interesant este reprezentată de feed-urile de livestreaming de pe pagina Meciuri live online.

meciuriliveonline.png

Unul dintre cei mai buni tipsteri de pe PariuriX a scris o avancornică pentru meci împreună cu mai multe sugestii de ponturi. Puteți citi toate detaliile și vedea sugestiile de pronosticuri aici: Ponturi pariuri Bayern Munchen vs FC Porto 21.04.2015

Bayern Munchen - FC Porto echipe probabile:

  • Bayern Munchen: Neuer; Rafinha, Boateng, Badstuber, Bernat; Alonso, Lahm, Thiago; Götze, Müller; Lewandowski.
  • FC Porto: Fabiano; Ricardo, Maicon, Marcano, Martins Indi; Herrera, Casemiro, Óliver Torres; Quaresma, Martinez, Brahimi.

Declaraţiile celor doi antrenori înainte de marele meci sunt următoarele:

  • Pep Guardiola: "Aceasta este o mare promovocare, dar când eşti antrenor la o echipă precum Bayern orice zi este o provocare. În ultimele săptâmâni, care n-au fost foarte uşoare pentru noi m stat şi am analizat munca mea. Sunt foarte satisfăcut de modul în care am antrenat acest club. În ciuda problemelor avute suntem în semi-finalele Cupei Germaniei şi probabil vom recuceri titlul de campioni. În meciul cu Porto va trebui să ne asumăm riscuri. Ştiu că dacă ne vom califica se vor spune lucruri frumoase despre noi, iar dacă nu vom fi criticaţi".
  • Julen Lopetegui: "Cu siguranţă vom face câteva schimbări, dar în ansamblu jocul nostru va rămâne acelaşi. Noi suntem o echipă care nu producem surprize mari şi este uşor de prevăzut modul în care evoluăm. Când vom avea mingea vom încerca să atacăm, iar atunci când nu vom avea balonul vom încerca să-l recuperăm cât de repede posibil. Nu mi-am pierdut timpul şi energia gândindu-mă cum va evolua Bayern. Noi trebuie să fim atenţi doar pe jocul nostru."

Cei care doresc să plaseze pariuri live pe acest meci o pot face la agenția recomandată de noi. Primiţi bonusu la primul depozit până la 400 RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi