Bayern Munchen vs Arsenal - pariu GRATUIT de până la 50 RON la Sportingbet!

Astăzi avem multe partide interesante în Liga Campionilor, dar fără îndoială atracția zilei este confruntarea dintre Bayern Munchen și Arsenal. La un astfel de meci sportingbet.ro vine cu o promoție pe măsură prin care vă oferă un pariu fără risc de până la 50RON!

psg-real.png 

Despre meci

Partida va începe de la ora 21:45 şi contează pentru etapa a patra din grupa F a Ligii Campionilor. În turul din urmă cu două săptămâni Arsenal s-a impus pe Emirates Stadium. După acel eşec ambele formaţii au câştigat câte două meciuri din trei disputate în competiţiile interne.

Sportingbet oferă peste 100 de opțiuni de pariere la această partidă care de care mai diversificate: pariuri pe goluri, pe marcatori, pe reprize, pe intervale de 5, 10, 15 minute etc. Vă invit să accesați sportingbet.ro pentru a consulta oferta completă.
 

Despre promoție

Tot ce trebuie să faceți este să plasați pre-meci (înainte de fluierul de start) un pariu single pe partida Bayern Munchen vs Arsenal. Dacă acest pariu este pierzător, primiți înapoi integral suma mizată în limita a 50RON.

Termeni şi condiţii

  • Oferta este valabilă atât pentru clienţii care au cont, cât şi pentru cei intră acum pe sportingbet.ro şi deschid unul.
  • Oferta este valabilă doar pentru PRIMUL pariu plasat pre-meci pe disputa dintre Bayern Munchen vs Arsenal.
  • Bonusul este acordat doar dacă pariul este pierzător și va fi egal cu miza acelui pariu, în limita a 50 RON.
  • Eventualul bonus va fi adăugat în cont în cel mult 48 de ore de la terminarea partidei.
  • Întreaga sumă creditată ca şi bonus trebuie rulată de 5 ori pe cote de minim 1.50. Pariurile nule nu se iau în considerare la rulaj. Aveți la dispoziție 30 de zile pentru a îndeplini condițiile de rulaj; în caz contrar bonusul va fi anulat.
  • Dacă n-aveţi bani în contul sportingbet.ro trebuie să ţineţi cont că depozitele prin Skrill şi Neteller nu se califică pentru această promoţie.

Dacă în plus mai plasaţi la sportingbet.ro un pariu pe scorul corect al acestui duel veţi beneficia de 7 rotiri gratuite la jocul de casino Starburst, indiferent dacă pariul este câştigat sau pierdut. Rotirile gratuite vor fi oferite joi la ora 13:00.

scor-corect.JPG

PariuriX şi Sportingbet îţi oferă o promoţie exclusivă: primul pariu fără riscuri 100% până la 300 RON, în loc de 100% până la 200 RON cum este varianta standard! Pentru a profita de bonus înregistrează-te link-ul următor pentru a te înregistra: https://pariurix.com/links/sportingbet.php.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi