Bayern Munchen a ales deja înlocuitorul lui Ancelotti. Jurgen Klopp e aşteptat la Bayern din 2018

Bayern Munchen a plecat perfect în noul sezon din Bundesliga. Bavarezii au bătut tot în primele cinci etape şi sunt lideri cu punctaj maxim. Au marcat 15 goluri şi au primit doar unul, iar şefii echipei sunt super-mulţumiţi de munca noului antrenor Carlo Ancelotti. Aceştia se gândesc, însă, de pe acum la ce va fi după plecarea italianului. Presa din Anglia scrie că şefii lui Bayern i-au găsit deja înlocuitor lui Ancelotti din 2018 - Jurgen Klopp! Conform celor de la "Sunday Express", bavarezii l-ar fi contactat deja pe Klopp, care mai are şase ani de contract cu Liverpool. 

În acest moment şefii lui Bayern au încredere deplină în Ancelotti, dar au început să se gândească la un nou antrenor după ce italianul a declarat în presa din Germania că se gândeşte să ia o pauză după ce-şi duce până la capăt înţelegerea cu Bayern. "Jurgen Klopp este foarte apreciat de toţi din club. Este în fruntea listei cu posibili viitori antrenori ai lui Bayern", a dezvăluit în presa engleză o persoană importantă din anturajul lui Bayern Munchen, sub protecţia anonimatului. 

Klopp are o sarcină foarte grea la cârma lui Liverpool, misiunea lui în acest an fiind să aducă titlul pe "Anfield". Liverpool a arătat cu totul altfel şia făcut meciuri memorabile de la venirea sa, dar e greu de crezut că va reuşi să le ia faţa la titlu marilor puteri Manchester City, Chelsea sau Manchester United. De 26 de ani aşteaptă fanii lui Liverpool un noui titlu în Anglia.

Odată cu sosirea la Bayern, Klopp s-ar înscrie pe o listă selectă de oameni care au scris istorie pentru Borussia, pentru ca apoi să ajungă la marea rivală. În ultimii ani, Gotze, Lewandowski şi Hummels au lăsat-o şi ei pe Borussia pentru Bayern. Cu Dortmund, Klopp a câştigat de două ori titlul în Bundesliga, o Cupă şi două Supercupe ale Germaniei. 

 

Foto: dailystar.co.uk

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi