Bayern își pierde vedetele. 75 mil euro oferă Juve pe doi jucători. Mourinho stă la pândă

E deranj mare în Europa între marile cluburi, care au declanșat un adevărat război pentru transferul jucătorilor doriți de antrenori. Ultimul ”duel” este cel dintre proaspăta campioană Europa League - Manchester United și Juventus pentru jucătorul lui Bayern, Renato Sanchez. 

Mijlocașul de 19 ani n-a avut cel mai fericit început în carieră pe ”Alianz Arena” și presa din Germania scrie că Ancelotti ar fi dispus să renunțe la Sanchez (Foto: fcbayern.com), care în mandatul italianului a bifat doar șase partide ca titular în campionat.

Portughezul a semnat în iunie anul trecut un contract valabil 5 ani cu Bayern, care le-a plătit celor de la Benfica 35 milioane de euro. Acum, se pare că nemții nu vor să discute cu nimeni pentru o sumă mai mică de 37 milioane. Juventus e dispusă să plătească și mâine prețul pentru Renato Sanchez, marea dorință a antrenorului Max Allegri. În plus, italienii îl vor și pe Douglas Costa și sunt dispuși să ofere 75 milioane euro pentru ambii jucători! În ceea ce-l privește pe jucătorul brazilian, Man United oferă 25 milioane de euro pentru el, dar englezii sunt dispuși să ridice oferta în cazul în care nemții strâmbă din nas...

Italienii de la Corriere dello Sport scriu că Juventus ține neapărat să-l transfere pe Renato Sanchez în perspectiva alcătuirii unei echipe de viitor care să domine Europa în următorii ani. Italienii s-au calificat în finala Champions League pentru a doua oară în trei ani și au reușit să-l convingă pe jucătorul împrumutat de la Chelsea, Cuadrado să semneze un contract definitiv - englezii încasând 20 de milioane de euro. 

Carlo Ancelotti (Foto: fcabayern.com) are și el în vedere câteva mutări, iar aducerea lui Alexis Sanchez a devenit prioritatea numărul unu. Arsenal ține cu dinții însă de starul ei și șefii ”tunarilor” i-au oferit un salariu fabulos atacantului chilian - 300 000 lire sterline (348 000 euro) pe săptămână - pentru a-l convinge să rămână pe ”Emirates”. Bavarezii sunt pregătiți însă să le facă englezilor o ofertă de nerefuzat pentru Alexis, de 60 milioane euro! 

Alexis Sanchez este unul dintre cei mai râvniți jucători ai momentului, aproape toate cluburile mari fiind interesate de atacantul chilian. Pentru Alexis și-au mai manifestat interesul Atletico Madrid, Manchester City și Chelsea - ultima dorind să-și ”betoneze” atacul în perspectiva atacării trofeului Champions League sezonul viitor. Cel mai aproape de finalizarea transferului sunt nemții de la Bayern, impresarul lui Alexis având deja două runde discuții cubavarezii până în acest moment. 

Arsene Wenger (Foto: arsenal.com) se ține tare și spune că nu are niciun jucător în echipă al cărui contract expiră vara asta, așa că orice discuție despre transferul vreunuia din ei pică..."Nu avem pe nimeni la sfârșitul contractului. Decizia finală în cazul oricărui jucător, care are o ofertă de la o altă echipă este, va fi a clubului. Prin urmare, noi vom face totul pentru a le asigura jucătorilor toate condițiile necesare, inclusiv lui Alexis, pentru ca toate aceste speculații să înceteze”, a declarat antrenorul aflat de 20 de ani pe banca ”tunarilor”. 

Conform presei engleze, Arsenal a pus deoparte pentru Alexis un salariu anual de 16 milioane de lire sterline! Iar lucrul ăsta ar putea fi o problemă pentru Bayern Munchen. Pentru că în acest moment cel mai bine plătit jucător al campionilor Germaniei este Robert Lewandowski - starul polonez încasând un salariu anual de 14 milioane de lire sterline. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi