Bayern îşi permite să vândă un super-jucător! La ce star renunţă Ancelotti

Chelsea a plecat perfect anul ăsta în Premier League şi e lider în clasament, la şase puncte în faţa lui Liverpool. Antrenorul Antonio Conte vrea să stea liniştit şi la anul şi îşi "betonează" echipa - a pus ochii pe un super-jucător de la Bayern. După ce a refuzat să plătească Romei 60 de milioane de euro pentru Nainggolan, Abramovic s-a lăsat convins de Conte să-l aducă pe Arturo Vidal pe "Stamford Bridge".

Adus tot de antrenorul italian si la Juventus, Arturo Vidal e departe de forma sa cea mai bună, iar şefii lui Bayern Munchen sunt dispuşi să-l lase să plece. 40 de milioane de euro a oferit Chelsea, sumă considerată prea mică de către nemţi, care au mai cerut încă 5 milioane ca să-i dea drumul mijlocaşului chilian în vârstă de 29 de ani.

Deschide un cont la această casă de pariuri online și pariază pe meciurile din Premier League!

Arturo Vidal (Foto: wikipedia.org) l-a ajutat pe Conte să câştige trei titluri de campion în Serie A cu Juventus. Chilianul a fost desemnat jucătorul anului în 2013 şi a prins echipa ideală din Serie A doi ani la rând, în 2013 şi 2014. Bayern Munchen l-a cumpărat în 2015, când a plătit 40 de milioane de euro lui Juventus.

Anul ăsta, mijlocaşul chilian nu a impresionat - a prins doar de 9 ori prima echipă a lui Ancelotti şi a marcat un singur gol! Asta în condiţiile în care pe vremea când juca la Leverkusen (2007-2011) dădea recital în teren, fiind omul capabil să schimbe de unul singur soarta unui meci. Pentru Vidal, Chelsea ar fi a cincea echipă din carieră. 

 

Palmares Arturo Vidal: 

Colo-Colo (Chile)
Turneul Apertura: 2006, 2007
Turneul Clausura: 2006

Juventus
Serie A: 2011–12, 2012–13, 2013–14, 2014–15
Cupa Italiei: 2014–15
Supercupa Italiei: 2012, 2013


Bayern Munchen:
Bundesliga: 2015–16
Cupa Germaniei: 2015–16
Supercupa Germaniei: 2016

La naţionala Statului Chile:
Cupa Mondială U20: locul 3, 2007
Copa America: 2015, 2016

Crezi că Arturo Vidal e jucătorul potrivit pentru Chelsea la mijlocul terenului în formula de joc gândită de Antonio Conte?

 

Foto: wikipedia.org

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi