Bayern îl vrea pe Perisic. Fiscul italian o poate ajuta pe Inter în transferul lui Modric!

Ivan Perisic a jucat timp de patru sezoane în Bundesliga, la Borussia Dortmund şi Wolfsburg, iar când a fost să se transfere la Inter şefii lui Bayern n-au scos niciun cuvânt. Acum, campionii Germaniei îl vor pe mijlocaşul croat! Perisic este dorinţa noului antrenor al bavarezilor - Niko Kovac, cel despre care Perisic a spus că a avut o influenţă mare în ceea ce priveşte cariera sa.  

În timpul cât a fost selecţionerul Croaţiei, Niko Kovac (foto: fcbayern.com) n-a conceput formula de echipă fără Perisic în teren. Acum, jucătorul lui Inter i-a mulţumit de la distanţă fostului selecţioner pentru interesul său. În acelaşi timp, a trimis o "săgeată" către şefii lui Bayern.

"El (nn - Niko Kovac) a avut o foarte mare influenţă asupra mea. Am jucat extraordinar pentru Croația în mandatul lui și îl felicit pentru tot ce a făcut în Germania și pentru că acum o antrenează pe Bayern Munchen. Dar dacă ei mă doresc, ştiu unde să mă găsească...", a declarat Perisic (foto: inter.it) pentru Sportske Novosti.

Totuşi, Ivan Perisic a lăsat o "uşă" deschisă, spunând că în fotbal se poate întâmpla orice."Am auzit că anumite echipe mă doresc, dar trebuie să discute mai întâi cu clubul meu și numai după aceea putem discuta. Dacă aș schimba clubul, aş face-o doar pentru un campionat de top, la o echipă de top. Numai Dumnezeu știe ce se va întâmpla în viitor. Sunt fericit la Inter, dar știm cu toții că totul este posibil în fotbal", a mai spus croatul. 

Înaintea lui Perisic, de la Inter se pregătesc să plece Marcelo Brozovic și Matias Vecino! Presa din Anglia scrie că Tottenham şi Chelsea au făcut oferte concrete pentru cei doi jucători şi că italienii au acceptat să demareze negocierile.

Potrivit Corriere dello Sport, decizia şefilor lui Inter este legată de dorinţa de a obţine fonduri pentru a finanţa transferul lui Luka Modric (foto: realmadrid.com) şi că pe listă mai sunt şi alţi jucători. 80 milioane de euro este dispus să plătască Abramovic pentru a-i lua la pachet pe Brozovic şi Vecino - jucători doriţi cu insistenţă de Maurizio Sarri. 

Spaniolii anunţă că Modric este hotărât să plece de la Real şi că luni va fi ziua decisivă pentru viitorul lui. Preşedintele Florentino Perez vrea să blocheze transferul şi cere pentru mijlocaşul croat 750 milioane de euro! Cu siguranţă nimeni nu va plăti aceşti bani, ca şi în cazul lui Ronaldo - pentru care Perez (foto: realmaderid.com) a cerut iniţial 1 miliard de euro...

Italienii scriu că planul a fost al lui Luciano Spalletti, antrenorul lui Inter declarând că vor fi scoşi la vânzare mai mulţi jucători importanţi ai echipei. Corriere dello Sport susține că Vecino urmează să semneze cu Chelsea pentru o taxă 30 milioane de euro, în timp ce Tottenham este în pole-position să semneze cu Brozovic într-o afacere de 49,5 milioane euro.

Luka Modric va reveni din vacanţă luni şi se va întâlni cu Florentino Perez pentru a încerca să-l convingă că dragoste cu sila nu se face şi că vrea o nouă provocare în carieră. Scopul este să-l facă pe Perez să renunţe la pretenţiile financiare de pe altă planetă şi să semneze cu Inter în timp util. La această casă de pariuri online, Modric are cota 4.33 pentru a semna cu Inter. 

Fiscul italian o poate ajuta pe Inter să semneze cu Modric!

Fiscul italian a avut deja un impact imens asupra negocierilor dintre cluburile din Serie A şi jucătorii străini de multe milioane de euro. Iar mutarea lui Ronaldo (foto: juventus.com) la Juve este cel mai reprezentativ exemplu. Conform unor informaţii ale jurnaliştilor italieni, Cristiano Ronaldo şi toţi ceilalţi jucători străini care au ajuns în Serie A în acest an se vor folosi de o lege care le permite să plătească taxe de numai 100.000 de euro pentru toate veniturile pe care le vor înregistra în următorii 15 ani!! 

Reglementările în cauză nu se aplică salariilor plătite jucătorilor străini de către cluburile din Serie A, deoarece acestea sunt considerate venituri obţinute în interiorul statului italian. Legea poate fi folosită de către orice fotbalist sau antrenor străin care se mută în Italia şi care nu a locuit aici în ultimii 10 ani. 

La Repubblica notează că această lege îi oferă lui Inter o şansă uriaşă de a semna cu Luka Modric (foto: sportpictures.eu), acesta nelocuind în Italia în ultimii 10 ani. Din această cauză, întoarcerea lui Pogba la Juve are şanse mici de reuşită pentru că francezul a petrecut în "Cizmă" patru din ultimii 10 ani.

Acelaşi lucru este valabil şi în cazul lui Mateo Kovacic, care a jucat pentru Inter înainte de a se alătura lui Real Madrid în vara lui 2014. Din acest motiv, Pogba are cele mai mari şanse pentru o mutare la Barcelona, într-o afacere care poate depăşi 130 milioane de euro. Aici, Pogba are următoarele cote pentru un transfer în această vară:

- Juventus, 7.00

- PSG, 13.00

- Barcelona, 5,5

- Real Madrid, 17.00

- Man. City, 51.00

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi