Bayern cere schimbare. Bavarezii vor avea un antrenor mai tânăr ca Ribery!

Stanciu și Chipciu au fost titulari pentru Anderlecht la debutul în grupele Champions League. Deși au plecat hotărâți să nu se facă de rușine, belgienii au pierdut cu 3-0. Lewandowski, Thiago și Kimmich au marcat pentru bavarezi în meciul pe care Ribery nu l-a mai terminat pe teren. Mijlocașul francez a fost înlocuit în minutul 78 cu Thomas Muller și a avut un gest nervos în momentul în care a ajuns pe bancă. L-a evitat și pe Carlo Ancelotti, în fluierăturile fanilor. 

La conferința de presă, antrenorul italian a spus că nu înțelege reacția lui Ribery (foto: fcbayern.com). ”Desigur, înțeleg că jucatorul vrea să joace 90 de minute. Dar el nu înțelege faptul că am făcut o schimbare nu din cauza performanței sale. Jocul său a fost bun, dar erau ultimele 10 minute. De aceea, nu înțeleg reacția lui și trebuie să-l întreb despre asta”, a spus Ancelotti.

Italianul s-a arătat mulțumit de jocul prestat, mai ales că echipa venea după o înfrângere rușinoasă în campionat - 0-2 pe terenul lui Hoffenheim. A fost meciul în care Ancelotti s-a înclinat în fața unui antrenor de 30 de ani - Julian Nagelsmann. Chiar el îl va înlocui pe Carlo Ancelotti la iarnă pe banca bavarezilor! Este informația bombă lansată astăzi de presa germană. Deși are contract până în 2019, Ancelotti ar urma să se despartă de Bayern pentru a-i face loc lui Nagelsmann (foto: bundesliga.com)


Cel mai tânăr antrenor din istoria Bundesligii (avea 28 de ani în 2016 când a preluat-o pe Hoffenheim) este neînvins în fața lui Bayern! Nagelsmann a preluat-o pe Hoffenheim într-o situație dificilă și a dus-o până în playoff-ul Ligii Campionilor, unde a fost eliminată de Liverpool. Odată cu numirea pe banca bavarezilor, Nagelsmann va deveni și cel mai tânăr antrenor din istoria lui Bayern Munchen.

După ultima victorie în fața lui Ancelotti, antrenorul lui Hoffenheim a declarat că visul lui dintotdeauna este să o antreneze pe Bayern. "Bayern a avut mereu un rol proeminent în visele mele. Am trăit în Munchen mulți ani. Sunt foarte fericit cu viața mea actuală. Dar Bayern Munchen m-ar face și mai fericit", a declarat Nagelsmann.

Între timp, în presa din Germania au început speculațiile despre următoarea destinație a lui Carlo Ancelotti (foto: fcbayern.com). Astfel, lumea scrie că italianul are o super-ofertă din China! Fostul jucător al lui Bayern, Mario Basler a dezvăluit într-un interviu pentru Sport1 că știe și el de asta de la o ”sursă de încredere foarte mare”. "Cu câteva zile în urmă, am auzit că  Ancelotti s-a înțeles cu un club din străinătate. Se pare că el a semnat deja un pre-contract cu o echipă dintr-un campionat unde sunt foarte mulți bani - în China".

În replică, antrenorul italian a spus că totul e o ”glumă proastă”. "Ar trebui ca la conferința de presă să discutăm lucruri serioase. E o glumă...Cred că mai degrabă ar trebui să-l întrebați pe Basler, dacă este atât de convins că plec. E o glumă, dar văd că mulți oameni au luat asta în serios”, a spus Ancelotti.

Glumă sau nu, italianul ar trebui să-și pregătească bagajele. În general, informațiile apărute în presa germană se cam confirmă. Nu mă refer aici la China, ci la înlocuirea lui Ancelotti cu Nagelsmann. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi