BaumBet și-a lansat site-ul de pariuri online!

S.C. BAUM ONLINE S.R.L.este licențiată ONJN de mai bine de un an și jumătate și deține chiar o licență definitivă valabilă pe 10 ani (L1170663W000707 conform D.ONJN 170/30.01.2017). În ciuda acestui aspect, compania nu a avut până acum un site funcționabil pe care să se poată paria online. E chiar curios cum a reușit să ia o licență definitivă în condițiile în care nu a avut o platformă funcționabilă în acel an de probă în care a deținut o licență temporară. Dar asta e altă discuție. Cert este că în sfârșit site-ul baumbet.ro a devenit funcționabil, astfel încât ne putem deschide un cont online cu care să pariem din fața calculatorului sau de pe mobil. 

Descoperă top 5 case de pariuri online recomandate!

 

Ce oferă Baumbet ?

Pe site-ul baumbet.ro poți juca atât la pariuri sportive, cât și la jocuri de cazino, iar în curând ar trebui să fie lansat și un cazino live, asta dacă dăm crezare anunțului din respectiva secțiune. La o analizăm rapidă, putem scoate în evidență următoarele aspecte:

  • sunt suportate toate metodele principale de plată: carduri VISA / Mastercard, portofele electronice Neteller / Skrill, Paysafecard, Trustly. De asemenea, este oferită și posibilitatea de a depune din locații stradale BaumBet.

  • Oferta sportivă se bazează pe vreo 16 sporturi, ceea ce nu este rău, dar nici excelent. 

  • Sunt oferite în jur de 100 de opțiuni de pariere la meciurile de top, dar nu am găsit pariuri pe cartonașe, cornere sau marcatori. Găsim în schimb pariuri specifice agențiilor offline, precum interval goluri. 

  • Opțiunile de pariere sunt în ”romgleză”; unele sunt în română, celelalte în engleză.

  • Oferta live lasă de dorit. În timp ce netbet.ro oferea pariuri pe 28 de meciuri din 8 sporturi diferite, Baumbet avea în oferta live 10 meciuri de tenis, și nimic altceva. 

  • Este oferit un bonus de bun venit de 100% până la 500RON. Din fericire termenii promoției sunt clari, spre deosebire de alte agenții nou-intrate pe piață unde pur și simplu nu înțelegi nimic din regulamentul atașat. Aici bonusul trebuie rulat de 10 ori pe cote de minim 1.60 în decurs de maxim 30 de zile.

  • Cazinoul BaumBet conține vreo 44 de jocuri, majoritatea fiind furnizate de NetEnt

  • Pe site apare că este oferită o aplicație pentru IOS și Android, dar nu am găsit link către ea. De asemenea, nu am găsit-o în AppStore. În schimb se poate paria direct din browser-ul mobilului, site-ul fiind optimizat. Platforma pentru mobil folosește tehnologii de la Responsive Web Design, exact ca și cea de la Winmasters.com.

  • Nu este oferit un serviciu de live chat, dar este oferit în schimb suport telefonic de luni până duminică între 09:00 și 22:00. De asemenea, ai posibilitatea de a contacta staff-ul BaumBet pe mail sau prin completarea unui formular online. 

Zilele următoare urmează să venim cu o recenzie mai amănunțită, dar și cu mai multe articole utile despre acest operator. Până atunci vă așteptăm pe forumul de discuții BaumBet unde puteți posta primele păreri. 

Deschide cont la una din casele de pariuri online recomandate de PariuriX.com!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!