Bătută de Watford, Man United s-a întors acasă cu trenul! Mourinho: "Norocul nu-l putem controla"

Starurile de milioane de euro de la Manchester United nu-şi găsesc ritmul în noul sezon. Au bifat a treia înfrângere în opt zile, iar Jose Mourinho nu ştie ce se întâmplă cu jucătorii săi. Ultimul eşec, 1-3 pe terenul lui Watford, a răsucit şi mai mult cuţitul în rănile şefilor lui United. "The Special One" l-a luat în colimator pe Luke Shaw, socotit vinovat la ultimele două goluri marcate de Watford, la care Pantilimon a fost rezervă.

Norocul nu-l putem controla. Ceea ce putem controla sunt greşelile individuale şi colective. Al doilea gol a venit după o greseală individuală, la fel şi la al treilea. Au reuşit să recupereze mingea la 20-25 de metri de poarta noastră şi în loc să-i atacăm, le-am lăsat spaţiu pentru a avansa. Amrabat a primit mingea, iar Luke Shaw era la 25 de metri de el, în loc de 5, cum ar fi trebuit!

---a tunat Mourinho

Antrenorul lui United nu a uitat nici de arbitraj. E convins însă că echipa lui îşi va reveni. 

În primele 25-30 de minute din prima repriză am jucat slab, însă asta vom putea îmbunătăţii în viitor, dar greşelile pe care le fac arbitrii nu depind de mine. În a doua repriză a fost mult mai bine, am reuşit să egalăm şi părea că ne îndreptăm spre victorie, dar nu a fost aşa. Eram conştient că nu suntem perfecţi şi că unii jucători nu sunt pregătiţi încă şi pot face greşeli, dar am încredere în echipa mea,

---a mai spus portughezul

Nu sunt deloc surprins de victoria noastră. Avem o echipă bună şi trebuie să avem mai multă încredere în noi. Putem face lucruri frumoase anul ăsta. S-a văzut şi în meciul cu United, o echipă plină de vedete pe care s-au cheltuit o groază de bani,

---a declarat şi starul lui Watford, Troy Deeney 

Watford nu mai câştigase în faţa trupei de pe "Old Trafford" de 30 de ani, iar supărarea şefilor lui United a fost mare. Starurile lui Mourinho au fost lăsate să se întoarcă acasă cu trenul! Un fan al lui Watford a postat poza cu jucătorii lui Man United pe twitter, iar comentariile ironice au curs în valuri. 

Nici presa din Anglia nu l-a iertat pe Jose Mourinho. "A avut o grămadă de timp la dispoziţie pentru a reflecta la jocul prost al echipei sale, la multele zeci de milione cheltuite pe jucători vara asta, dar şi la starul Wayne Rooney, pe care Mourinho l-a apărat în faţa şefilor, dar care acum a fost o umbră pe teren", au scris englezii. După 5 etape jucate în Anglia, Manchester United e pe locul 7, cu 9 puncte, la 6 în spatele liderului Manchester City.

Foto: twitter

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi