Bătaie pe bilete la FCSB – Botoșani! 55.000 de fani vin să îl înjure pe Enache

Se prefigurează o nouă lovitură financiară pentru Gigi Becali. După ce a încasat 750.000 de euro de pe urma meciului memorabil cu Sporting Lisabona, patronul „roș-albaștrilor” a fost informat de Meme Stoica că (cacofonia este intenționată), pentru confruntarea de campionat cu FC Botoșani, s-au vândut online 15.000 de bilete în numai 5 minute și 18 secunde.

„S-ar fi vândut mai multe, dar a crăpat serverul. Inițial, am crezut că lumea vine pentru că e derby de clasament, Botoșani fiind pe 2, iar noi pe 4. După aceea, am văzut la televizor reportaje cu cozile kilometrice în formare la casele de bilete, unde oamenii purtau pancarte, tricouri, șorturi, șepci, bandane și chiar chiloți anti-Enache. E o adevărată manie”, a observat managerul FCSB-ului.

Este o situație delicată pentru Nicolae Dică. Acesta ar fi vrut să joace cu Romario Benzar fundaș dreapta, dar Becali s-a băgat din nou peste el: „Enache nu poate să nu fie titular! Dacă joacă așa cum o face el de obicei, suporterii vor fi mulțumiți, pentru că nu au venit degeaba la stadion. Ce, îmi stau rău 500.000 de euro în buzunar?”.

Latifundiarul se felicită pentru inspitația de a nu-l fi vândut în vară pe jucătorul venit de la Astra. Totuși, dacă Enache se va transfera în cele din urmă, FCSB are cel puțin o soluție pentru a-l înlocui: Florin Tănase. „Beneficiază de un talent înnăscut de a-i exaspera pe fani. Pur și simplu doarme pe teren. Cum i-ai pus contră, cade, pleacă adversarul pe contraatac și îți dă gol, ca Sporting. Îl putem vinde pe Enache fără probleme. Ascultați ce vă spun: când vă rămâne Tănase anti-vedeta echipei, ne vor trebui cinci stadioane pentru suporterii care vor dori să vină la meci special ca să îl apostrofeze”, a apreciat Meme Stoica.  

Amator de muzică orientală, cel mai mare manager de pe Pământ l-a rugat pe Adrian Minune să compună un cântec pentru fiecare jucător al FCSB-ului. Culmea, cea mai puternică sursă de inspirație a fost reprezentată de Enache. Microbistul Cornel Sadoveanu a făcut rost de refren și l-a pus pe Facebook: „Așa-s centrările mele/ Una bună zece rele”. Desigur, Minune a exagerat, dar, dacă punea „o sută rele”, strica măsura rimei.

Lăsând gluma la o parte, trebuie spus că fundașul dreapta este un om muncitor. La antrenamentul de ieri, el a exersat ore în șir ieșirea în afara terenului cu balonul la picior, degajările hilare, centrările prin spatele peluzei și secerarea adversarilor care nu au mingea la picior. Execuțiile nu i-au ieșit de fiecare dată. Opt dintre centrări s-au dus în spatele tribunei, iar în unele curse a ajuns doar el dincolo de linia de aut, mingea luând altă direcție încă din start.

(Scris de Victor Partan)

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

 

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!