Bastia - Lyon s-a întrerupt la pauză! Vezi ce se întâmplă cu pariurile jucate pe acest meci

Lyon pare o echipă urmărită de ghinion. La doar trei zile de la incidentele cu Beşiktaş din Europa League, echipa lui Bruno Genesio a avut parte de scene de coşmar şi în meciul de campionat din deplasare cu Bastia. Fanii ocupantei ultimului loc din Franţa au năvălit pe teren înaintea începerii partidei şi i-au luat la bătaie pe jucătorii oaspeţi, care se încălzeau liniştiţi în partea lor de teren. 

Forțele de ordine au intervenit târziu, dar au reușit până la urmă să-i protejeze pe fotbaliştii lui Lyon - care au fost alergaţi de fanii gazdelor în drum spre vestiare. Partida a început cu o întârziere de 50 de minute, dar s-a terminat după o repriză! Şi asta pentru că incidentele au continuat și la pauza meciului!

"A fost ceva de neacceptat!", au spus şefii fotbalului din Franţa, care au anunţat pedepse importante pentru cei vinovaţi de scenele incredibile de pe teren.

IMPORTANT: Foarte probabil veţi primi cota 1 în cel mult 24 sau 48 de ore! Posibil ca pariurile pe prima repriză să fie validate corespunzător, dar acest lucru depinde de la casă de pariuri la casă de pariuri!

Doi suporteri ai gazdelor au pătruns pe teren și au vrut să-l bată pe portarul lui Lyon, Anthony Lopes. În ajutorul huliganilor au sărit şi alţi bătăuşi, iar jucătorii celor două echipe au rupt-o la fugă din nou spre vestiare. Staff-ul oaspeţilor a anunţat că nu-i mai poate convinge pe jucători să revină pe teren, iar observatorul partidei a decis să oprească meciul! La finalul primelor 45 de minute, scorul era egal 0-0. 

Jean-Michel Aulas, preşedintele lui Lyon, şocat de scenele din teren. (Fotolequipe.fr)

A fost o etapă nebună astăzi în Franţa - partida dintre Nantes și Bordeaux a fost şi ea întreruptă aproape 10 minute după ce suporterii gazdelor au "bombardat" terenul cu petarde punând în pericol siguranţa jucătorilor. Până la urmă spiritele s-au calmat, iar oaspeţii au câştigat cu 1-0. 

 

Foto: olweb.fr

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi