Share

Pont Snooker Shanghai Masters: Barry Hawkins – Michael White: Sportul elegant a revenit!

Alte sporturi

Cota: 1.53

Adaugat de: Ionuț Mitu

14 Noi 2017 21:00 557 0
Logo Barry Hawkins
Logo Michael White
Barry Hawkins
Michael White
VS
08:30 15 Noiembrie 2017
Snooker Shanghai Masters

Analiză și informații pentru Barry Hawkins v Michael White

Un nou turneu important se dispută în snooker, la Shanghai, unde ne vom concentra atenția asupra unui pont extrem de interesant, între englezul Barry Hawkins și galezul Michael White, meci ce își are startul la o oră matinală a României, 08:30.

 

  • Turneul de la Shanghai este unul extrem de atractiv pentru majoritatea jucătorilor din snooker, iar toate numele grele din acest sport sunt prezente aici.
  • Campionul în excercițiu al turneului este chiar un reprezentant al gazdelor, Ding Junhui, care a câștigat titlul anul trecut după o finală contra lui M.Selby.
  • Turneul este dotat cu premii totale de 700.000 lire, iar cel care va ridica trofeul deasupra capului va încasa un cec de 150.000 lire.

 

Englezul are 2 turnee majore câștigate în carieră, mai multe semifinale de campionat mondial, victorii la Ronnie O`sullivan și break de 147 de puncte.

 

Barry Hawkins este jucătorul englez aflat pe poziția a 10-a a clasamentului mondial, jucător cu o experiență foarte mare în circuit, el înregistrându-și debutul acum 21 ani, pe vremea când avea doar 17 ani.

Are 2 turnee Ranking event câștigate, în 2012 la Openul Australian, după o victorie extrem de clară împotriva lui Peter Ebdon și Players Championship în 2014.

Are 3 semifinale de campionat mondial, consecutive și are multe meciuri în care a revenit senzațional sau a avut partide epice. În 2015 l-a învins incredibil pe Robertson, la Crucible și atingea astfel o nouă semifinală. Scorul a fost 13-12, impunându-se în frame decisiv după o partidă colosală.

Are 2 victorii împotriva marelui Ronnie, pe care l-a învins în 2016 chiar la campionatul mondial, demonstrând că este un jucător de snooker cu niște calități extraordinare.

Ca orice jucător de snooker care se respectă, Barry a făcut și el break-ul maxim de 147 de puncte.

Este un jucător cu calități reale, un jucător împătimit de snooker și are deseori lovituri poziționale și de distanță foarte bune .

Este un strateg desăvârșit, gândește orice lovitură înainte, iar aceste lucruri îi oferă un avantaj major, greșind astfel în puține rânduri.

A trecut în primul tur de un alt galez, D. Wells cu scorul de 5-2.

 

 

Galezul a debutat acum 10 ani la profesioniști, este câștigător al Openului Indian în 2015 și ocupă un loc în Guinness Book datorită unui break de peste 100 de puncte reușit la vârsta de doar 9 ani, într-o ligă locală.

 

Michael White este un tânăr galez în vârstă de doar 26 ani, jucător care a debutat la profesioniști în anul 2007.

Are un titlu major câștigat, la Openul indian în 2015 iar una dintre cele mai bune performanțe ale carierei rămâne sfertul de finală al campionatului mondial, disputat în 2013.

S-a oprit atunci în acea fază, fiind învins destul de categoric de Ricky Walden, scor 13-6.

Un alt sfert de finală a fost chiar pe teren propriu, acum 2 ani, la Openul Galez, acolo unde a învins unul dintre jucătorii emblematici ai acestui sport, John Higgins.

Michael este un jucător foarte talentat, care în ciuda tinereții sale a reușit multe meciuri de referință și a demonstrat de multe ori că se poate stăpâni fantastic în momente importante ale unor meciuri cheie.

În primul tur a avut o prestație foarte solidă, învingându-l în joc decisiv pe M.Davis, cu scorul de 5-4.

În prezent ocupă locul 27 în clasamentul mondial, iar moralul pe care îl are la acest turneu este unul foarte bun, mai ales după victoria de săptămâna trecută contra lui M.Fu și după prestația foarte bună avută în compania lui S.Murphy, meci în care s-a declarat învins în cele din urmă.

Are o șansă bună în acest meci, dar pentru a învinge trebuie ca jocul său să fie la standarde foarte ridicate și să mențină un nivel de concentrare ridicat pe tot parcursul meciului.

 

Meciul se dispută pe sistemul „cel mai bun din 9 frame-uri”, adică învinge primul care ajunge la 5, iar un aspect foarte importante este acela că din cele 7 confruntări directe de până acum, englezul Hawkins a câștigat 6.

Pont Barry Hawkins vs Michael White: Barry Hawkins

Un duel foarte interesant ne așteaptă în runda a 2-a a Masters-ului de la Shanghai, mai ales că Barry Hawkins întâlnește un jucător mai tânăr, extrem de talentat, dar pe care l-a învins în majoritatea dăților în care a avut ocazia. Învingătorul acestui meci va avea o partidă dificilă în runda următoare, acolo unde adversar le va fi J.Perry. În primul tur ambii jucători au avut o prestație extrem de solidă și au practicat un snooker de calitate, cu un plus de partea englezului. Galezul White are avantajul faptului că partida are un număr destul de mic de frame-uri și orice se poate întâmpla, deoarece într-un joc lung de 17 sau 19 frame-uri nu cred că ar avea vreo șansă. Experiența este clar de partea lui Barry, dar ca orice sport și acesta este unul imprevizibil și plin de neprevăzut. Consider totuși că Hawkins va face un nou turneu solid, cu o prezență în fazele superioare, iar acest meci va fi doar un pas spre acest obiectiv al său. Pontul meu merge pe victoria englezului Barry Hawkins.

Pont pariuri: Barry Hawkins

Miza: 8/10

Cota: 1.53

Adaugat de: Ionuț Mitu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

100%

Nu 0

0%

Ionuț Mitu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici