Barcelona vs Las Palmas s-a jucat fără spectatori! Referendumul e de vină

Meciul Barcelonei cu Las Palmas s-a jucat astăzi fără spectatori (scor 3-0). Conducerea Barcelonei a convocat o ședință de urgență și a cerut inițial federației ca meciul să nu se mai dispute din cauza Referendumului pentru independență. Polițiștii spanioli au încearcat să confiște buletinele de vot, iar peste 300 de persoane au fost rănite până acum! 

Oamenii s-au așezat dis de dimineață la cozi în fața secțiilor de votare deși referendumul a fost declarat ilegal de către Guvernul spaniol. Echipaje ale poliției au împânzit străzile din Barcelona și sunt prezente în fața fiecărei secții de votare, unde au ieșit deja câteva ”scântei”. De eventuale ciocniri între fani și forțele de ordine se tem și șefii Barcei.

Înainte să meargă la sediul clubului, jucătorii Barcelonei au trecut pe la secțiile de votare. Pique (foto: twitter) a votat printre primii și a postat poza cu el la vot pe contul de socializare. Fundașul catalan a semnat penru Independență, iar mâine va merge în cantonamentul Spaniei pentru ultimele două meciuri din preliminarii CM 2018, cu Albania și Israel. 

Imagini Live de la Referendumul din Barcelona:

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!