Barcelona vs Las Palmas, cotă 5.00 la Betfair pentru un succes al catalanilor!

Duminică seară cu începere de la ora 21:00 Las Palmas primește vizita Barcelonei într-un meci din cadrul etapei a 37-a din Spania La Liga. Echipa lui Luis Enrique nu își mai permite pași greșiți în acest final de campionat, asta dacă vrea să mai spere la titlu. Cota pentru o victorie a echipei vizitatoare este de doar 1.15, dar am pentru o tine o promoție care îți permite să beneficiezi de o cotă mărită de 5.00! Și stai liniștit, condițiile de rulaj sunt mai mult decât lejere așa cum vei putea vedea. Singura condiție este să nu ai deja un cont la Betfair (D.ONJN 1291/29.07.2016), agenția de pariuri care vine cu această ofertă, promoția fiind destinată doar clienților noi. 

DESCHIDE CONT ȘI PARIAZĂ PE VICTORIA BARCELONEI LA O COTĂ DE 5.00!

CUM POT BENEFICIA DE COTA MĂRITĂ DE 5.00?

  1. Accesează ACEST LINK și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum” din partea de jos a paginii.
  2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul promoțional ”ZFBN09” 
  3. Plasează un pariu pe victoria Barcelonei. Atenție, pariul trebuie plasat pe platforma de pariuri sportive (Sportsbook) și nu pe cea de betting exchange! Pe site va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei mărite. Cota specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat.  Poți paria orice sumă dorești, dar în cadrul promoției este luată în considerare doar o miză maximă de 50RON!
     

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată sub formă de fonduri normale, iar restul câștigului va fi creditat sub formă de bonus. Cum am zis și mai sus, condițiile de rulaj sunt foarte lejere. Bonusul trebuie pariat o singură dată pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile, deci nici măcar cei mai pretențioși pariori nu au motive să se plângă.

Exemplu: Ai pariat 50RON, iar Barcelona se impune. Atunci suma de 50RON va fi returnată ca fonduri normale, iar profitul de 200RON va fi creditat sub formă de bonus. Vei avea de rulat 200RON. 

DESCHIDE CONT ȘI PARIAZĂ PE VICTORIA BARCELONEI LA O COTĂ DE 5.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi