Barcelona vs Alaves, cotă 4.00 la Betfair pentru un succes al catalanilor în finala Cupei Regelui!

Barcelona pornește ca mare favorită în finala de sâmbătă din Cupa Regelui Spaniei, aceasta având o cotă de doar 1.14 pentru un succes în timpul regulamentar. Dacă vrei să pariezi pe o victorie a catalanilor, dar cota ți se pare prea mică, atunci am pentru o tine o promoție interesantă. Pariorii care nu au deja un cont la Betfair (D.ONJN 1291/29.07.2016) pot beneficia de o cotă mărită de 4.00! Tot ce ai de făcut este să urmezi pașii de mai jos!

DESCHIDE CONT ȘI PARIAZĂ PE VICTORIA BARCELONEI LA O COTĂ DE 4.00!

CUM POT BENEFICIA DE COTA MĂRITĂ DE 4.00?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul promoțional ”ZFBN15” 
  3. Plasează un pariu pe victoria Barcelonei în partida cu Alaves de sâmbătă 27 mai, ora 22:30 (pariu de tipul 1x2 pe timpul regulamentar). Atenție, pariul trebuie plasat pe Sportsbook (platforma de pariuri sportive). Pariurile plasate pe platforma de betting exchange nu se califică pentru această ofertă! Pe site va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale. Această cotă este valabilă doar pentru primul pariu plasat, și doar pentru o miză maximă de 50RON.


Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă Barcelona câștigă meciul în timpul regulamentar, atunci câștigurile calculate la cota obișnuită vor fi creditate ca fonduri normale, iar diferența conform cotei mărite va fi acordată ca bonus. Acest bonus trebuie rulat o singură dată pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile, deci condițiile de rulaj sunt super lejere!

Exemplu: Ai pariat 50RON, iar Barca se impune. Asta înseamnă că primești 57.5RON în balanța contului de pariuri și 142.5RON în balanța bonus.

DESCHIDE CONT ȘI PARIAZĂ PE VICTORIA BARCELONEI LA O COTĂ DE 4.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!