Pariază pe victoria Barcelonei cu Sporting Lisabona la o cotă mărită de 5.00!

Atât Sporting Lisabona cât și FC Barcelona au câștigat meciurile de debut din grupa D a Ligii Campionilor, cu Olympiakos (3:2), respectiv Juventus Torino (3:0). Acum cele două formații se întâlnesc în meci direct, miercuri de la ora 21:45, iar catalanii pornesc evident cu prima șansă. Aceștia au o cotă de 1.40 pentru un eventual succes pe Estádio José Alvalade, dar la această casă de pariuri online poți beneficia pentru același pariu de o cotă mărită de 5.00, cu condiția de a nu avea deja un cont.

Mai jos îți arăt exact ce ai de făcut, dar înainte de toate vreau să precizez că partida va fi condusă de o brigadă 100% românească: Ovidiu Hațegan la centru, Octavnia Șovre și Sebastian Gheorghe la cele două tușe, și Adrian Ghinguleac ca rezervă.

Deschide cont și pariază pe victoria Barcelonei cu Sporting Lisabona la o cotă mărită de 5.00!

 

CUM POT PARIA LA O COTĂ MĂRITĂ DE 5.00?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând codul promoțional ”ZFBN54
  3. Plasează un pariu pe victoria Barcelonei în deplasarea cu Sporting Lisabona de miercuri 27 septembrie 2017, ora 21:45.

 

Termeni și condiții:

  • Pariul trebuie să fie single, pre-meci de tipul Rezultat final – Barcelona.
  • Pariul trebuie plasat pe platforma de pariuri sportive (Sportsbook). Pariurile plasate pe platforma Betting Exchange nu sunt valabile pentru această ofertă.
  • Pe site va fi afișată cota normală, dar pariul tău va fi calculat conform cotei mărite de 5.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe Sporting vs Barcelona și doar pentru o miză maximă de 50RON.
  • Oferta este destinată doar clienților noi!

 

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă Barcelona se impune, atunci miza va fi returnată, iar profitul obținut în urma pariului va fi creditat sub formă de fonduri EXTRA. Acea sumă va trebui rulată o singură dată (1x) pe cote de minim 1.20 (pariu single, minim 1.20 sau pariu multiplu, cu cel puțin o selecție cu cotă mai mare sau egală cu 1.20) în decurs de maxim 30 zile.

Exemplu: Pariezi 50 RON pe victoria Barcelonei, iar aceasta câștigă meciul. Primești înapoi miza de 50 RON și iei alți 200 RON ca fonduri suplimentare. Trebuie să plasezi pariuri în valoare de minim 200 RON pe cote de 1.20 sau mai mari, după care poți retrage banii, fără alte condiții. Foarte tare, nu?

Deschide cont și pariază pe victoria Barcelonei cu Sporting Lisabona la o cotă mărită de 5.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!