Barcelona - Sevilla: pariezi 75 RON pe 1&3+ şi în loc de 91 RON poţi câştiga 375 RON!

Unul dintre pronosticurile care se vor regăsi cu siguranţă pe multe bilete astăzi este victorie Barcelona şi peste 2.5 goluri înscrise în meciul de pe Camp Nou dintre catalani şi Sevilla.

Şansele ca acest pronostic să fie câştigător sunt destul de mari dacă ne gândim că în fiecare din precedentele 7 partide jucate de echipa lui Enrique acest pronostic a fost "verde", lucru întâmplat şi în precedentele 2 dispute directe.

Un pariu de 75 RON pe acest pronostic ţi-ar putea aduce în mod normal mai puţin de 100 RON, aşa cum poţi vedea şi în imaginea de mai jos. Dacă însă citeşti în continuare acest articol vei vedea cum pariind tot 75 RON pe acelaşi pronostic vei putea câştiga, sub diverse forme, nu mai puţin de 375 RON, adică cu aproape 280 RON mai mult decât în mod normal.

Ce trebuie să faci pentru a câştiga 375 RON pariind 75 RON dacă Barcelona va câştiga şi în meci se vor înscrie minim 3 goluri?

1. Să deschizi cont aici la Betfair folosind codul promoţional ZSKN45
2. Să dai click aici şi să deschizi cont la NetBet iar după aceea în pagina spre care ţi-am lăsat linkul să dai click pe butonul Înscriere până înainte de startul partidei.
3. La Betfair să depui 50 RON (poţi depune şi mai mult dacă vrei)
4. La Netbet să depui 25 RON (poţi depune şi mai mult dacă vrei)
5. La Betfair să joci primul pariu cu 50 RON pe pronosticul Rezultat final - 1 la cota normală din ofertă (este clar despre ce meci vorbesc, n-o să spun de fiecare dată) în secţiunea Sportsbook (NU la Exchange). Acum are cota 1.25.
6. La Netbet să joci primul pariu cu 25 RON pe pronosticul peste 2.5 goluri la cota normală din ofertă. Acum are cota 1.20.

Acum aştepţi finalul partidei şi există mai multe scenarii. Îţi voi arăta cât vei câştiga la fiecare scenariu în parte:

1. Victorie Barcelona şi peste 2.5 goluri

Câştigi ambele pariuri şi vei avea:

  • la Betfair 50 RON cash şi 200 RON bonus
  • la Netbet 30 RON cash şi un pariu gratuit de 95 RON

Câştig total 375 RON în condiţiile în care ai pariat 75 RON şi câştigul dacă ai fi jucat direct 1&3+ la o altă casă de pariuri era 105 RON.

2. Victorie Barcelona şi sub 2.5 goluri

Câştigi pariul de la Betfair şi vei avea:

  • la Betfair 50 RON cash şi 200 RON bonus
  • la Netbet un pariu gratuit de 10 RON

Câştig total 260 RON în condiţiile în care ai pariat 75 RON şi câştigul dacă ai fi jucat direct 1&3+ la o altă casă de pariuri era 0 RON (pariu pierdut).

3. X2 şi peste 2.5 goluri

Câştigi pariul la Netbet şi vei avea:

  • la Betfair 0 RON
  • la Netbet 30 RON cash şi un pariu gratuit de 95 RON

Câştig total 125 RON în condiţiile în care ai pariat 75 RON şi câştigul dacă ai fi jucat direct 1&3+ la o altă casă de pariuri era 0 RON (pariu pierdut).

4. X2 şi sub 2.5 goluri

Pierzi ambele pariuri şi vei avea:

  • la Betfair 0 RON
  • la Netbet un pariu gratuit de 10 RON

Rămâi cu 10 RON în condiţiile în care ai pariat 75 RON, ai pierdut ambele pariuri şi câştigul dacă ai fi jucat direct 1&3+ la o altă casă de pariuri era 0 RON (pariu pierdut).

Mai multe detalii despre cele 2 promoţii cu cote mărite pentru victorie Barcelona, respectiv peste 2.5 goluri afli accesând următoarele 2 linkuri:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi