Barcelona - PSG; transformă 380 RON în 938 RON fără riscul de a pierde vreun leu!

Barcelona vs PSG este meciul zilei la pariuri, meci la care agenţia de pariuri online Betano (deschide cont acum) îţi oferă cele mai bune cote de pe piaţă pentru rezultatul final 1x2: 1.52 5.10 6.70. Dar nu despre asta vreau să scriu în acest articol ci despre modul extrem de simplu prin care poţi transforma 380 RON în 938 RON, fără riscul de a pierde vreun leu. Da, acest lucru este posibil dar cu o singură condiţie: să nu ai cont la 3 din cele 4 case de pariuri online despre care voi scrie în continuare (la una poţi avea deja cont, nu te încurcă cu nimic) şi să ţii cont de ceea ce-ţi voi spune la fiecare în parte.

I Dacă nu eşti client Betfair deschide cont acum folosind codul ZSKN27. După aceea pariază 50 RON pe victorie Barcelona, la cota normală, în oferta Sportsbook. În cazul în care pariul va fi câştigător vei primi câştigul la cota normală sub formă de bani cash iar diferenţa până la câştigul cu cota mărită de 6 (adică până la 300 RON dacă pariezi 50 RON) va fi creditată sub formă de bani bonus. Dacă pierzi miza îţi va fi returnată.

Exemplu:

 1. Dai click aici şi deschizi cont la Betfair iar la cod promoţional scrii codul ZSKN27.
 2. Faci o depunere de 50 RON.
 3. Intri în secţiunea Sportsbook şi pariezi 50 RON pe Barcelona în meciul cu PSG.
 4. Dacă învinge Barcelona vei câştiga 75 RON cash şi 225 RON bonus. În caz că nu câştiga Barcelona cei 50 RON vor fi rambursaţi.
 5. Suma de 225 RON va trebui pariată o dată pe cote de minim 1.20 iar profitul rezultat de pe urma pariurilor vor rămâne în cont.

II Dacă nu eşti client Netbet deschide cont acum folosind codul promoţional COTAS. După aceea pariază 40 RON pe victorie Barcelona la cota normală. În cazul în care pariul va fi câştigător vei primi câştigul la cota normală sub formă de bani cash iar diferenţa până la câştigul cu cota mărită de 5 (adică până la 200 RON dacă pariezi 50 RON) va fi creditată sub formă de bani bonus. Dacă pierzi miza îţi va fi returnată.

Exemplu:

 1. Dai click aici şi deschizi cont la Netbet iar la cod promoţional scrii codul COTAS
 2. Faci o depunere de 40 RON.
 3. Pariezi 40 RON pe Barcelona în meciul cu PSG.
 4. Dacă învinge Barcelona vei câştiga 58.6 RON cash şi 141,4 RON bonus. În caz că nu câştiga Barcelona cei 40 RON vor fi rambursaţi.
 5. Suma bonus va trebui pariată de 6 ori pe cote de minim 1.60 în următoarele 7 zile de la creditare.

III Dacă nu eşti client Unibet deschide cont acum. După aceea joacă primul pariu cu miza de 250 RON pe victorie Barcelona la cota normală. În cazul în care pariul va fi câştigător vei primi 380 RON. Dacă pierzi miza îţi va fi returnată în totalitate.

Exemplu:

 1. Dai click aici şi deschizi cont la Unibet
 2. Faci o depunere de 250 RON.
 3. Pariezi PRIMUL PARIU cu miza 250 RON pe Barcelona în meciul cu PSG.
 4. Dacă învinge Barcelona vei câştiga 380 RON cash. În caz că nu câştiga Barcelona cei 250 RON vor fi rambursaţi.

Suma bonus, dacă va fi cazul, va trebui pariată de 3 ori pe cote de minim 1.40 în următoarele 30 zile de la creditare.

IV Dacă nu eşti client Sportingbet deschide cont acum. În caz că ai deja cont nu este nicio problemă. Aşteaptă startul partidei şi imediat după ce începe meciul pariază pe victorie Barcelona suma de 40 RON. În cazul în care ai ghinion şi pierzi miza îţi va fi returnată în totalitate.

Exemplu:

 1. Dai click aici şi deschizi cont la Sportingbet (dacă nu ai deja)
 2. Faci o depunere de 40 RON (dacă nu ai deja bani în cont).
 3. Imediat cum începe meciul pariază 40 RON pe victorie Barcelona.
 4. Dacă învinge Barcelona vei câştiga 58 RON cash (cota este 1.45 acum, în cazul în care pariezi imediat ce începe meciul n-are cum să varieze cota prea mult). În caz că nu câştiga Barcelona cei 40 RON vor fi rambursaţi.
 5. Suma bonus de 40 RON, dacă va fi cazul, va trebui pariată o dată şi profitul rezultat îţi va rămâne în cont.

Să recapitulăm:

 1. La Netbet pariezi 40 RON şi dacă învinge Barcelona vei câştiga 200 RON
 2. La Betfair pariezi 50 RON şi dacă învinge Barcelone vei câştiga 300 RON
 3. La Unibet pariezi 250 RON şi dacă învinge Barcelona vei câştiga 380 RON
 4. La Sportingbet pariezi live 40 RON şi dacă învinge Barcelona vei câştiga 58 RON.

Practic ai pariat 380 RON şi dacă echipa catalană se va impune vei avea în conturi, sub diverse forme, 938 RON. În toate cele 4 cazuri dacă Barcelona nu va câştiga vei primi întreaga miză înapoi sub formă de bonus. Practic ai pariat 380 RON pe Barcelona la o cotă de 2.46 fără riscul de a pierde vreun leu! Bineînţeles, dacă cumva ai cont la una din primele 3 agenţii prezentate mai sus poţi face ceea ce ţi-am zis la celelalte 2 agenţii la care n-ai cont în acest moment.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi