Pariază pe victoria Barcelonei cu Levante la o cotă mărită de 4.00!

Cel mai dezechilibrat meci al etapei a 18-a din Spania La Liga este fără îndoială cel de duminică dintre Barcelona și Levante (ora 17:15), acolo unde catalanii au o cotă de doar 1.05 pentru un eventual succes. Dar tu poți plasa același pariu la o cotă mărită de 4.00, singura condiție fiind aceea de a nu avea deja un cont la această casă de pariuri online și de a te înregistra acum prin link-urile speciale din articol.

Deschide cont și pariază pe victoria Barcelonei cu Levante la o cotă mărită de 4.00!

 

CUM PARIEZ PE VICTORIA CATALANILOR LA O COTĂ DE 4.00?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând codul promoțional ”ZFBNAC
  3. Plasează un pariu pe victoria Barcelonei în partida de acasă cu Levante de duminică 7 ianuarie 2018, ora 17:15.

 

Termeni și condiții:

  • Pariul trebuie să fie single, pre-meci de tipul Rezultat final – Barcelona.
  • Pariul trebuie jucat prin intermediul platformei Sportsbook (pariuri sportive). Pariurile plasate pe platforma Betting Exchange nu sunt valabile pentru această ofertă.
  • Pe site va fi afișată cota obișnuită (1.05 în acest moment), dar pariul tău va fi calculat conform cotei mărite de 4.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe Barcelona vs Levante și doar pentru o miză maximă de 50RON.
  • Oferta este destinată doar clienților noi!

 

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă Barcelona se impune, atunci miza va fi returnată, iar profitul obținut în urma pariului va fi creditat sub formă de fonduri suplimentare. Acea sumă va trebui rulată o singură dată (1x) pe cote de minim 1.20 (pariu single, minim 1.20 sau pariu multiplu, cu cel puțin o selecție cu cotă mai mare sau egală cu 1.20) în decurs de maxim 30 zile. Din urma pariurilor plasate din fonduri suplimentare cu scopul îndeplinirii condițiilor de rulaj vei păstra doar profitul, nu și miza!

Exemplu: Pariezi 50 RON pe victoria Barcelonei, iar catalanii se impun. Primești înapoi miza de 50 RON și încasezi alți 150 RON ca fonduri EXTRA. Trebuie să joci pariuri în valoare de minim 150 RON pe cote de 1.20 sau mai mari înainte de a putea solicita o retragere.

Deschide cont și pariază pe victoria Barcelonei cu Levante la o cotă mărită de 4.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!