Cotă de 4.00 pentru o victorie a Barcelonei cu Las Palmas!

Duminică cu începere de la ora 17:15 are loc Barcelona vs Las Palmas, meci ce contează pentru etapa a 7-a din Spania La Liga. Echipa gazdă este lider în campionat cu maximul de puncte și un golaveraj de 20:2, în timp ce adversara sa ocupă abia poziția a 15-a cu 6 puncte. Așa că nu este nici o surpriză de ce Messi & co. au o cotă de doar 1.07 pentru o victorie. Însă tu poți plasa același pariu la o cotă mărită de 4.00 cu condiția să nu ai deja un cont la această casă de pariuri online. Îți arăt mai jos exact ce ai de făcut. 

Deschide cont și pariază pe victoria Barcelonei cu Las Palmas la o cotă mărită de 4.00!

 

CUM BENEFICIEZ DE COTA MĂRITĂ DE 4.00?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând codul promoțional ”ZFBN55
  3. Plasează un pariu pe victoria Barcelonei în meciul cu Las Palmas de duminică 1 octombrie 2017, ora 17:15.

 

Termeni și condiții:

  • Pariul trebuie să fie single, pre-meci de tipul Rezultat final – Barcelona.
  • Pariul trebuie jucat prin intermediul platformei Sportsbook (pariuri sportive). Pariurile plasate pe platforma Betting Exchange nu sunt valabile pentru această ofertă.
  • Pe site va fi afișată cota obișnuită (1.07 în acest moment), dar pariul tău va fi calculat conform cotei mărite de 4.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe Barcelona vs Las Palmas și doar pentru o miză maximă de 50RON.
  • Oferta este destinată doar clienților noi!

 

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă Barcelona se impune, atunci miza îți va fi returnată, iar profitul obținut în urma pariului va fi creditat sub formă de fonduri suplimentare. Acea sumă va trebui rulată o singură dată (1x) pe cote de minim 1.20 (pariu single, minim 1.20 sau pariu multiplu, cu cel puțin o selecție cu cotă mai mare sau egală cu 1.20) în decurs de maxim 30 zile.

Exemplu: Pariezi 50 RON pe victoria Barcelonei, iar catalanii obțin toate cele 3 puncte puse în joc. Primești înapoi miza de 50 RON și încasezi alți 150 RON ca fonduri EXTRA. Trebuie să joci pariuri în valoare de minim 150 RON pe cote de 1.20 sau mai mari și apoi poți retrage banii, fără alte condiții. Destul de mișto, nu?

Deschide cont și pariază pe victoria Barcelonei cu Las Palmas la o cotă mărită de 4.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!