Barcelona joacă tare: Contract pe viaţă pentru Messi! "Aici va fi foarte fericit!"

Prelungirea contractului starului Lionel Messi a devenit prioritatea numărul 1 pentru şefii Barcelonei. Presa spaniolă scrie că preşedintele Josep Bartomeu e gata să-i ofere un contract pe viaţă celui mai bun jucător din lume!! Toate detaliile au fost puse la punct, iar discuţiile vor începe pe 5 decembrie, la două zile după "El Clasico" cu Real Madrid. De la "ciocnirea titanilor" nu va lipsi tatăl lui Messi, Jorge, care va participa alături de starul argentinian la negocierile cu şefii Barcei.

Preşedintele Josep Bartomeu l-a sunat deja pe Jorge Messi. I-a spus că fiul său este un jucător vital pentru club şi că în scurt timp "se va simţi foarte confortabil şi fericit la Barcelona".

Sunt la cel mai mare club din lume, care nu depinde de un singur jucător. Avem o echipă mare, nu cred că se pune astfel problema,

---a spus Messi 

Sport.es scrie că şeful Barcei vrea să-l convingă pe Messi că proiectul sportiv va continua cu şi mai mare intensitate. Deja Busquets şi Neymar au semnat noi înţelegeri, iar cât de curând şi Luis Suarez se va alătura acestora. Spaniolii speculează că pe lista lui Bartomeu se află şi jucători de la Manchester City, echipă care a anunţat zilele trecute că e dispusă să plătească 233 de milioane de euro pentru a-l aduce pe starul argentinian în Anglia. 585 de mii de euro pe săptămână i-a oferit Man City lui Messi, care a refuzat până acum prelungirea contractului cu Barcelona. 

Presa din Spania a aflat că Josep Bartomeu (foto: fcbarcelona.com) i-a pregătit lui Messi un contract similiar cu cel al lui Andres Iniesta. Catalanii vor ca ambii jucători să iasă "la pensie" de pe "Camp Nou". E ceea ce s-a întâmplat şi la alte mari echipe, ca Manchester United (Ryan Giggs) sau AC Milan (Paolo Maldini). "Nu vreau să intru în istoria echipei ca omul care l-a pierdut pe Messi", a spus Bartomeu, care "aleargă" cu noul contract după Messi de astă vară. Acum câteva zile, presa din Spania a scris că Messi a cerut 958 de mii de euro pe săptămână ca să rămână pe "Camp Nou". 250 de milioane de euro este clauza de reziliere a "Balonului de Aur", care ar urma să aibă la Barcelona un salariu de peste 25 de milioane de euro pe sezon. 

Messi este sportivul sub 30 de ani cu cele mai mari venituri din lume, conform topului realizat de cei de la Forbes. Starul argentinian a încasat 81,5 milioane dolari anul trecut şi i-a devansat în clasament pe Novak Djokovic și pe baschetbalistul american Kevin Durant, ambii cu venituri de 56 milioane dolari. "Fulgerul" Usain Bolt, cel mai rapid om al planetei, e pe locul 18 cu 32,5 milioane dolari.

 

Foto: goal.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!