Barcelona îl vrea pe Paco Alcacer. 80 de milioane de euro e clauza atacantului de la Valencia

Barcelona a transferat vara asta trei fotbalişti de top - Lucas Digne, Samuel Umtiti şi Andre Gomes. Pe portughezul Gomes catalanii l-au adus de la Valencia, care acum ar mai putea ceda încă un jucător pe "Camp Nou". Marca scrie că şefii Barcelonei au făcut o ofertă concretă Valenciei pentru Paco Alcacer, un atacant în vârstă de 22 de ani care sezonul trecut a marcat 13 goluri în Primera. 80 de milioane de euro e clauza de reziliere a lui Alcacer, dar catalanii le-au propus şefilor Valenciei 25 de milioane de euro şi pe Sergi Samper la schimb. Antrenorul Barcelonei, Luis Enrique nu suflă o vorbă despre afacerea care e pe cale să se încheie. 

Nu vreau să comentez despre jucători care nu se află sub contract cu noi. Este o regulă de la care nu mă voi abate şi nu o să intru în jocul nimănui,

---a comentat Luis Enrique

În caz că Valencia nu-l vrea pe Samper la schimb, Barca are pregătită şi varianta de rezerva - tânărul atacant de 21 de ani, Munir El Haddadi. Luis Enrique ar renunţa mai degrabă la Sergi Samper.

Samper este un jucător de calitate. El nu prea a avut şansa să evolueze în multe meciuri şi va trebui să decidem care este cea mai bună variantă pentru el acum, să rămână sau să plece sub formă de împrumut la altă echipă,

---a spus Luis Enrique

Sunt şanse mari ca înţelegerea să se perfecteze săptămâna viitoare, chiar dacă Barcelona oferă, în total, sub 80 de milioane de euro, atât cât cere Valencia pentru Alcacer. Şi asta pentru că Andre Gomes şi Nicolas Otamendi (transferat vara trecută la Manchester City) au plecat de la Valencia pentru sume mai mici decât cele prevăzute în clauze. Luis Enrique nu renunţă, însă, nici la ideea aducerii noului star al naţionalei Braziliei, Gabigol, pe "Camp Nou". Luan, atacantul de 23 de ani al lui Gremio, e un alt jucător dorit de antrenorul Barcei. 

Foto: sport.es

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi